Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

#SamenSterk in onze schoenen

Bij Torfs vinden we het belangrijk om voor elkaar te zorgen. En zoals er een tijd was om #foert te zeggen… Is het nu tijd voor #tousensemble, #flattenthecurve en #SamenSterk.

Dat doe je door mensen die het nodig hebben een hart onder de riem te steken. Maar ook door in uw kot te blijven, en Belgisch te kopen. Daarmee steun je lokale ondernemers én het goede doel, want bij elke aankoop op torfs.be schenken we 5% aan de zorg voor kinderen én krijg jij 10% korting. Alleen samen staan we sterk in onze schoenen!

Wij steunen het Kinderarmoedefonds

In Vlaanderen zitten 190.000 kinderen in armoede, waarvan 38.000 in een extreme situatie. Die laatste kinderen hebben bijvoorbeeld geen tweede paar schoenen dat past, geen verwarming, amper ruimte, geen internet of spelletjes voor binnen. De corona-crisis is extra hard voor hen.

Samen met het Kinderarmoedefonds willen wij deze periode wat verlichten, door spelletjes en creatief materiaal aan deze gezinnen te bezorgen. Dat doen we via de organisaties waarmee het Kinderarmoedefonds nu al samenwerkt. Op die manier brengen wij wat gezelligheid en samenhang bij deze armste gezinnen, en verlichten wij samen met u de coronacrisis voor de kinderen van onze meest kwetsbare buren.

in samenwerking met

Ik koop Belgisch! #samensterk