Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français
voeten meten banner

Voeten meten is kinderspel!

Zijn je kinderen toe aan nieuwe schoenen? Dan ben je bij Torfs aan het juiste adres voor het perfecte paar! Omdat voor jouw kinderen enkel het beste goed genoeg is, heeft Torfs een aantal echte topmerken in huis waaronder Stones & Bones, Geox en Little David. Ook de grootste sportmerken – denk maar aan adidas, Nike, Vans, Skechers en Converse - zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Voor elk wat wils! Maar... alles begint natuurlijk bij de juiste schoenmaat. Kinderschoenen moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten vooral perfect zitten aan de voeten van je schatten! En daar helpen we je graag mee! Happy feet = happy kids!

Indien je graag meer informatie over ons maatadvies wenst, kan je steeds bij onze klantenservice terecht!

Hoe vind je de juiste schoenmaat voor je kids online?

Twijfel je ook steeds over de juiste maat wanneer je online kinderschoenen shopt? Dat is nu verleden tijd! Met onze handige voetenmeetlat, meet je in no-time de voeten van je kids. Nog een leuk extra voordeel: bij elke retourzending die kan vermeden worden, verminderen we onze ecologische voetafdruk. Daar gaan we samen voor!

Aan de slag!

  • STAP 1. Download en print de voetmeetlat op A4-formaat. Let er hierbij op dat de instelling van de printer op ‘grootte 100%’ staat. Aan de hand van het “controle-meetlatje” of je voetmeetlat kan je even dubbelchecken of je afgeprinte meetlat de juiste verhoudingen heeft.


  • STAP 2. Leg de geprinte voetmeetlat op een vlakke ondergrond, plaats je hiel evenwijdig met de stippelijn, je tenen wijzen dan automatisch in de juiste richting. Zorg ervoor bij kleinere kindjes dat het voetje mooi plat staat (en de teentjes dus niet opgekruld zijn).

  • STAP 3. Trek een streep op het langste punt van je voet, aan je tenen. Wanneer je de maat boven de streep afleest, heb je de juiste schoenmaat. Staat je streep bijvoorbeeld tussen maat 28 en 29, hou dan schoenmaat 29 aan als de juiste.

  • STAP 4. Herhaal deze stappen ook even met de andere voet. Neem van de 2 metingen (linkervoet en rechtervoet) de grootste maat.

TIP! Hoeveel extra groeimarge moet je rekenen?

Zorg bij het aflezen van de maat voor een beetje groeimarge, kindervoetjes groeien snel! Ga zeker geen “extra” schoenmaat bij rekenen, dan zal het schoentje veel te los zitten aan de voeten van je zoon of dochter. Zeker bij eerste stappertjes, is het belangrijk dat de schoentjes mooi aan de voetjes zitten zodat jouw kleine uk de wereld op een goede manier kan ontdekken.

Hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Indien je graag meer informatie rond ons maatadvies wil, kan je 6 op 7 bij onze klantenservice terecht! Van maandag t/m vrijdag van 9u tot 19u en op zaterdag van 10u tot 18u.

Heb je nog vragen? Contacteer dan onze klantenservice via 03 776 00 00 of stuur ons een berichtje!

Klaar om te shoppen? Ready, set, go!

Jij bent nu helemaal klaar om schoenen te shoppen! Ontdek hier ons assortiment voor meisjes en jongens. Als je via de filter de juiste schoenmaat selecteert, krijg je direct het overzicht dat past! Veel shopplezier!

Voeten-meet-machine in de winkel.

In de winkel meten we je voeten met de voeten-meet-machine. Dit toestel meet nauwkeurig en tot op de millimeter exact hoe groot de voeten van jouw kind zijn en of links en rechts eventueel van grootte verschillen. Op die manier kunnen wij jou verzekeren dat je kind comfortabel in een nieuw paar schoenen de winkel buiten stapt!
Geef bij het opmeten ook zeker de geboortedatum van je kind mee, zo kunnen we je kleintje in de watten leggen op zijn/haar verjaardag!

kindervoeten meten

De juiste maat, ook voor volwassenen!

Twijfel je over jouw eigen schoenmaat? Met onze handige voetmeetlat voor volwassenen controleer jij jouw maat in 1 2 3. Handig toch! Download de voetmeetlat hier en volg de stappen zoals hierboven beschreven! Happy shopping!