Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

Onze schoenenwinkels

Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op

Onze openingsuren

Er zijn geen winkels gevonden.

Het adres, het telefoonnummer, de openingsdagen en de openingsuren van Schoenen Torfs

In Vlaanderen en Wallonië zijn er meer dan 80 (!) Torfs schoenenwinkels én er komen er alleen maar meer bij. Er is altijd een filiaal op minder dan 30 minuten rijden. Ontdek hier de openingsdagen en openingsuren per Torfswinkel, in een handig overzicht. Onze flexibele openingstijden zorgen ervoor dat jij kan shoppen wanneer je wil. Zo zijn veel Torfsfilialen op zondag een hele dag open. Bovendien zijn bijna al onze winkels geopend tot 18.30u of later. Zo kan je nog snel na het werk binnenspringen in je favoriete schoenenwinkel!

Typ jouw gemeente in de zoekbalkfunctie bovenaan de kaart, of klik simpelweg op de knop 'gebruik jouw locatie', en wij laten jou de dichtstbijzijnde Torfswinkels zien: makkelijker kan het niet! Zo zien je meteen ook het adres, het telefoonnummer en wanneer deze winkel vandaag of morgen open is. Wil je graag meer info over het filiaal? Geen enkel probleem! Klik dan door op 'toon details', onder het adres. Daar zie je dan alle openings- en sluitingsdagen, de routebeschrijving en wat je dichtstbijzijnde Torfswinkel uniek maakt.

Ontdek in dit winkeloverzicht van Schoenen Torfs al de Torfsfilialen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Namen en Luxemburg. Er is altijd een schoenenwinkel in jouw buurt. Daarnaast kan je tassen en accessoires voor het hele gezin shoppen en kleding voor dames. Tot snel?

Toon meer