Stockverkoop Temse Verlengd t.e.m. 31 oktober

We openen opnieuw de poorten van ons distributiecentrum voor onze halfjaarlijkse stockverkoop. Kom langs en ontdek 2000m² schoenen, tassen, kleding en decoratie uit de herfst- en wintercollectie aan uitzonderlijke prijzen! Je vindt er een ruime collectie merkschoenen voor dames, heren en kids!

€2,5 in ruil voor je oude schoenen en kleding!

Breng jouw oude nog draagbare schoenen en/of kledij mee naar onze stockverkoop en ontvang in ruil een kortingsbon t.w.v. 2,5 euro* geldig op een onderhoudsproduct! Door jouw oude, nog draagbare schoenen en kleding binnen te brengen, verklein je zo mee de afvalberg. Opbrengst is voor het goede doel!

*Korting geldig op onze stockverkoop of in één van de Torfs-winkels. Ook geldig op www.torfs.be. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en acties. Enkel geldig op artikelen van het merk Famaco. Niet geldig op veters.

Openingsuren

t/m 31 oktober, dagelijks open: 10u-18u30
gesloten op dinsdag 26 oktober

Vrije toegang

Het is niet nodig je op voorhand in te schrijven!

Praktische info

Waar?
Distributiecentrum De Zaat, Temse
Afschrijverslaan 2
9140 Temse

Voor wie?
Iedereen! Dagelijkse aanvullingen zolang de voorraad strekt.


Op de hoogte blijven!

Wil jij als eerst op de hoogte blijven van onze stockverkoop? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle nieuwtjes omtrent onze stockverkopen!


Vragen? Onze klantenservice staat tot je dienst!

Je kan onze klantenservice contacteren via klantenservice@torfs.be of 03 776 00 00, en dit van maandag t.e.m. vrijdag van 9u-19u en op zaterdag van 10u-18u.

Volg ons op

title