Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

Over Schoenen Torfs


Schoenen Torfs werd in oktober 1948 opgericht en is nog steeds een 100% familiale onderneming. Dit familiale karakter waarborgt een aantal belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Zo willen we een bedrijf voor en door mensen zijn en gaan we voor 360° zorgzaamheid naar al onze stakeholders toe: klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers én onze samenleving. Als familiebedrijf zit het namelijk in onze genen om zorg te dragen voor elkaar en de maatschappij waarin we leven. Ons duurzaamheidsbeleid speelt dan ook een belangrijke rol in onze missie “360° zorg leidt tot 360° winst”.

Torfs 360° zorg

Ondertussen telt Schoenen Torfs meer dan 70 winkels in Vlaanderen en sinds april 2018 vind je ons ook terug in het Waalse Dinant en Marche-en-Famenne. Op de webshop kan je 24u/24u terecht, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Nederland. Sinds 2006 is Torfs één van de beste werkgevers van België en zijn we ook jaarlijks verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie schoenen. We willen samen met onze medewerkers de meest klantvriendelijke schoenretailer zijn én blijven, dat is ons streven. Je vindt bij Schoenen Torfs ook meer dan alleen schoenen, handtassen en accessoires.

Naast een uitstekende service voor jong en oud, bieden we ook 7/7 inspiratie . Benieuwd naar de Torfs community? Neem dan zeker een kijkje op onze sociale media en volg ons op Facebook en Instagram.

over Schoenen Torfs winkels

Schoenen Torfs biedt je 4 garanties

Kwaliteitsgarantie Wij kiezen met zorg onze producten. Merk je na aankoop toch een foutje op? Stel je – bij normaal gebruik – vroegtijdige slijtage vast? Signaleer dit zo snel mogelijk aan onze klantenservice of aan één van onze winkelcollega’s. Wij herstellen, vervangen of betalen jouw aankoop terug.

Servicegarantie Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold om jou beter te kunnen helpen. Zowel online als in de winkels kan je rekenen op professioneel advies, op jouw maat gegeven. Bij Torfs helpen wij jou graag verder, dus aarzel niet om beroep te doen op onze tijd, expertise en uitstekende bediening.

Ruilgarantie Toch de verkeerde maat? De kleur niet helemaal naar wens? Je hebt 14 dagen de tijd om jouw aankoop in zijn originele staat om te ruilen.

Betere Wereldgarantie Heb je nog oude schoenen liggen die een tweede leven verdienen? Gedragen schoenen die anderen nog kunnen gebruiken, recupereren wij graag want op die manier komen de schoenen niet op de afvalberg terecht. Jij, en je oude schoenen, bent dus het hele jaar door welkom in een van onze Torfs-winkels om deze te deponeren in onze inzamelboxen. De opbrengst gaat bovendien naar een goed doel! Soms organiseren we een actie waarbij je in ruil voor je oude schoenen en kleding ook een bon ontvangt. Om op de hoogte te blijven van de komende acties, raden we je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
NV L. TORFS - Industriepark-West 50, 9100 St. Niklaas - BTW BE 0404.054.092 - IBAN BE37 4070 5089 0128