Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

Vouchers

Heb je nog een voucher die je wil gebruiken? Je kan deze ook gebruiken voor je online aankoop.

Op de voucher zal je achter “online voucher” een letter-cijfercode zien staan die je in stap 1 van het bestelproces kan invoeren onder 'Kortings- of vouchercode'.

Vouchers met een bedrag kunnen altijd gebruikt worden tijdens een actie.

Vouchers met een kortingspercentage (kortingscode) zijn niet cumuleerbaar met een andere actie en kunnen dus niet gebruikt worden.

Is je bestelling duurder dan de waarde van je bon? Dan betaal je het resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze.

Is je bestelling goedkoper dan de waarde van je bon? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bon met het resterende bedrag. Bij een winkelaankoop bevindt deze nieuwe voucher zich onderaan het kassaticket. Bij een online aankoop vind je hem digitaal in de verzendbevestiging.

Neem even contact op met onze klantenservice. Wij geven jou graag een kortingscode, zodat je kan genieten van jouw korting.

Je kan je cadeaucheque (de Sodexo Cadeau Pass, Edenred cadeaucheque en Monizze cadeaucheque) gebruiken als betaalmiddel in onze Torfs-winkels. Dit is zowel mogelijk met de papieren cheques als met de betaalkaart.

Bij online bestellingen kan je je cadeaucheques niet gebruiken.

Tip: wens je een online bestelling te plaatsen en gebruik te maken van je cadeaucheque? Ga langs in één van onze winkels, plaats je bestelling via het webscherm en betaal aan de kassa.

Ecocheques worden zowel in de winkel als online niet aanvaard.