Hoera, het is nationale feestdag en jij krijgt de korting! Profiteer online van 10% extra korting op onze solden!
Op zondag 21 juli zijn al onze winkels gesloten, behalve Torfs Oostende en Blankenberge

Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

Voetenpaspoort

Klik hier voor meer informatie over online maatadvies.

Veelgestelde vragen

De kindervoeten worden gescand in de winkels. Hierbij worden de volledige afmetingen van de voeten weergegeven (lengte, breedte, hoogte van de wreef) en wordt de maat bepaald. We raden aan om de scan na 4,5 maand opnieuw te nemen voor kinderen tot en met 12 jaar, zodat die up-to-date blijft.

Na het scannen in de winkel op de voetenmeetmachine kan je de scan opslaan zodat je hem online of in de winkel op je account kan raadplegen. Als de scan gekoppeld is, sturen we je graag een herinneringsmail als het tijd is voor een nieuwe meting.

Als je in de winkel kiest om de scan op te slaan, maar niet aan je account te linken, houden we hem 2 weken bij. Eens je de scan aan je account koppelt dan kan je hem altijd raadplegen, zowel thuis via de website als in de winkel op het webscherm.

• Het geven van correct maatadvies volledig op basis van de afmetingen van de voeten, genomen tijdens de scan. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de groeimarges van de voeten.

• Indien de linker- en rechtervoet van elkaar afwijken, wordt dit duidelijk weergegeven en is het dus mogelijk om het kind te voorzien van de juiste schoentjes.

•Makkelijker shoppen: de scan is van thuis uit op onze webshop ook raadpleegbaar en je krijgt maatadvies op maat van het kind. Zo kan je ook online met een gerust hart het juiste paar kopen zonder te moeten passen.

•Je krijgt voor iedere schoen/merk een apart advies. Zo weet je per schoen welke maat je best kiest.

Iedere Torfs-winkel heeft een voetenscanner ter beschikking, zo kunnen de scans gekoppeld worden aan je account.