Black Friday! Profiteer van deals tot -50% korting! *actievoorwaarden.
Wegens drukte bij onze verzendpartner kan je pakje een lichte vertraging van 1 tot 2 dagen oplopen. Wij excuseren ons voor het ongemak.

Bestel online en haal gratis af in een selectie Torfs winkels! Klik hier voor alle info. #SamenSterk

-undefined%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw

Let it rain! Als de weergoden het laten afweten en de regen uit de lucht komt vallen, dan is een goede regenjas meer dan welkom. Zeker als je kleine meid of rakker niets liever doet dan ravotten in het bos of springen in de plassen, is het handig als ze een regenjas hebben die enkele stoeipartijen kan overleven.
Deze jassen van het Belgische Ducksday zullen ongetwijfeld een musthave worden in de kledingkast van je kindje want ze kunnen het hele jaar door gedragen worden. De regenjassen, hier in het geel en roze, zijn zowel water- en winddicht als waterafstotend.
Het vrolijke printje zorgt ervoor dat het sombere regenweer in een handomdraai opgefleurd kan worden. Bovendien werd er gebruik gemaakt van ademende stoffen en zachte voeringen zodat je kleintje beschermd is tegen regen en wind en zorgeloos weer en wind kan trotseren!
De kap met elastiek en handige reflectoren op de mouwen zijn de ultieme kers op de taart. Onze modellen Noa en Lyo zijn de kindjes van onze verantwoordelijke voorraadbeheer. Noa draagt de roze regenjas in maat 134-40 en is 1m35, Lyo draagt de gele regenjas in maat 97-104 en is 1m05.
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Let It Rain

De set bevat:


Ons advies 92 Jouw keuze
Ons advies 104 Jouw keuze
Ons advies 116 Jouw keuze
Ons advies 128 Jouw keuze
Ons advies 140 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 92 Jouw keuze
Ons advies 104 Jouw keuze
Ons advies 116 Jouw keuze
Ons advies 128 Jouw keuze
Ons advies 140 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen

title