Black Friday! Profiteer van deals tot -50% korting! *actievoorwaarden.
Wegens drukte bij onze verzendpartner kan je pakje een lichte vertraging van 1 tot 2 dagen oplopen. Wij excuseren ons voor het ongemak.

Bestel online en haal gratis af in een selectie Torfs winkels! Klik hier voor alle info. #SamenSterk

-undefined%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw

Een outfit als deze waarin een maxi jurk alle ogen naar zich toe trekt, is perfect om uit de kast te halen als je nog een feestje in het verschiet hebt liggen. De licht glanzende stof, dieprode kleur, open rug en V-hals maken van deze lange jurk jouw feestpartner in crime.
Het model Margot werkt bij ons digital team, is 1m73 en heeft schoenmaat 38. Het kleedje van Vila draagt zij hier in maat small. Als de temperaturen ’s avonds de diepte in gaan, is het altijd handig om een trui of vestje bij je te hebben.
Deze zwarte cardigan van Maison Espin, hier ook gedragen in S, laat je door de kanten details toe om toch nog wat van je kleedje te kunnen showen. Natuurlijk mogen een paar sandalen met hoge hak en een leuke cross body hier niet ontbreken!
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Red Carpet Look

De set bevat:


Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies S Jouw keuze
Ons advies M Jouw keuze
Ons advies L Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 37 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 39 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 41 Jouw keuze
Ons advies 42 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen

title