Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl fr

Aftellen naar ons Kerstconcert? #tZalWelZijn!

Zondag 26 december om 17u genieten we weer samen van een uniek Kerstconcert! Het concert is live te volgen op onze Facebookpagina. Vanaf maandag 27 december kan je het concert hier herbekijken.

TORFS FACEBOOK

Vanuit Torfs wensen we je fijne feestdagen en een 2022 waarin je de kracht vindt om sterk in je schoenen te blijven staan!Deze acties zijn helaas afgelopen...

Zoals er een tijd was om in ons kot te blijven, is het nu tijd om samen te genieten van het leven! #tZalWelZijn!
Wij helpen jullie om af te tellen naar een feestelijke kerst. Wat dacht je van een verblijf in een vakantiehuis in de Belgische natuur of een diner in een sterrenrestaurant? Nadat we een jaar lang met zijn allen een stap terug hebben moeten zetten in ons dagelijks leven, is het tijd om weer samen te genieten van het leven!
Tel samen met Torfs af naar de feestdagen en ontdek week per week leuke winacties.

WEEK 1 - Trek de natuur in!

12 t/m 18 november

Trek de natuur in! Profiteer nog tot en met 18 november van onze Mid Season Deals met kortingen tot -50%. Bovendien maak je kans op een vakantieverblijf in eco-huis Klein Bosrijk te Halle-Zoersel.

Deze acties zijn afgelopen.


WEEK 2 - Gezellig cocoonen!

19 t/m 25 november

Maak het thuis gezellig en ga heerlijk cocoonen! Jouw favoriete homewear en pantoffels zijn echte must-haves. Terwijl het buiten koud is, maken we het binnen gezellig warm!

Deze acties zijn afgelopen.


WEEK 3 - Black Friday Deals

26 november t/m 1 december

Lokaal shoppen met straffe kortingen? #tZalWelZijn! Onze Black Friday Deals tot -50% scoor je in één van onze winkels of online op torfs.be!

Deze acties zijn afgelopen.


WEEK 4 - Hij komt, hij komt...

2 t/m 5 december

Nu de Sint bijna in het land is, is het tijd om onze jongste klanten in de watten te leggen! Haal je schaar en lijmstift maar al boven, download jouw kleurplaat en maak je eigen unieke kijkdoos!

De winactie is afgelopen


DOWNLOAD DE KNUTSELPLAAT


WEEK 5 - Kerstproof!

6 t/m 12 december

Tussen 6 en 12 december brengen we overal warmte en gezelligheid! Ontdek onze Pomax collectie en maak je huis helemaal kerstproof!

Deze actie is afgelopen.


WEEK 6 - Party Time !

13 t/m 19 december

Klaar om te feesten? #tZalWelZijn! Shop je nieuwste feestlook bij Torfs en tel samen met ons af naar mooie familiemomenten!

Deze acties zijn afgelopen
title