Bruine FitFlop Loaf Suede Clog Open Pantoffel

{types separator=","}{sub:title}{/types}
0 5 0 0
Artikelnr.: 180557
€ 99.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Bruine FitFlop Loaf Suede Clog Open Pantoffel
Bekijk de maattabel
Eerst passen? Reserveer in een Torfs winkel
Bekijk winkels waar nog voorradig

Kenmerken
van Bruine FitFlop Loaf Suede Clog Open Pantoffel

AfmetingenBreedteNormaal
StijlHielvormPlat
HakhoogteVlak
VoetzoolVast
AfwerkingMateriaalDaim
SluitingInstap
VoeringStof
Schoenen van FitFlop

Meer over Bruine FitFlop Loaf Suede Clog Open Pantoffel

Met FitFlop schoenen aan je voeten kan je de wereld aan. De eerste FitFlop slippers kwamen in 2006 op de markt. Oprichtster Marcia Kilgore had een duidelijke missie: de meest comfortabele schoenen ter wereld creëren. Daarvoor ging ze te rade bij 2 Britse experts in de biomechanica Dr David Cook en Darren James. Samen ontwikkelden ze het Microwobbleboard. Dat is een ingenieuze laag tussen de binnen- en buitenzool van de FitFlop schoen. Ze bestaat uit 3 consistenties met elk een eigen functie voor een fantastisch gevoel aan je voeten: schokdemping, stabiliteit en drukverlaging. Ook vandaag staat maximaal ergonomisch comfort nog steeds centraal bij het design team van FitFlop. De slanke SupercomFF-middenzool is gemaakt van een van nature dempend en drukverdelend materiaal met dubbele densiteit en werd ergonomisch ontwikkeld en gevormd om perfect onder de voeten te passen, zodat uw schoenen u echt 'voortbewegen'.

Ontdek het FitFlop assortiment van Torfs. We bieden je niet enkel de reeds gekende slippers, sandalen en pantoffels van FitFlop voor dames maar ook ballerina's, veterschoenen en instappers en voor de winter een warm dameslaarsje.
Bestel online en laat ze gratis leveren! Vergeet zeker de populaire FitFlop modellen niet te bekijken, zoals FitFlop Lulu, Surfa, Carmel en Cha Cha.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat