Espadrilles

Ze zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest en nu hipper dan ooit, de espadrilles! Vergis je niet, deze comfortabele schoen hoort niet enkel thuis op het strand, maar kan ook perfect gedragen worden tijdens een doordeweekse dag. Dit seizoen zijn de zolen ook wat dikker, en zo heb je ook ineens een toptrend in huis. Voor de dames hebben we in deze collectie espadrilles die afgewerkt zijn in de tofste kleuren en prints. Voor de heren hebben we gekozen voor een trendy uitvoering, een tikkeltje eigenwijs maar toch super comfortabel. Elke espadrille is bovendien voorzien van een deftige binnen- en buitenzool. Zo is er van nare geurtjes geen sprake en heb je ook geen last van vervelende ruwe koord onder je voeten.

Dames, hou je van de look van een toffe espadrille maar heb je toch graag een schoen met veters aan je voeten? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in onze collectie veterschoenen met koorden afwerking

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Tussen ons mooi aanbod espadrilles zal je ook het merk Toms terugvinden. Globetrotter Blake Mycoskie trof in Argentinië kinderen aan die geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Hij wou helpen en kwam zo op het briljant idee de firma Toms op te richten. Een firma die bij elk verkocht paar espadrilles een paar schenkt aan een kind die ze nodig heeft. One for One® is hun motto.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat