Espadrilles

Ze zijn terug van eigenlijk nooit weggeweest en ze zijn nu hipper dan ooit, de espadrilles. Voor de dames hebben we bij Torfs de tofste kleuren en prints. Voor de heren hebben we gekozen voor een trendy uitvoering, een tikkeltje eigenwijs maar toch super comfortabel. Elke espadrille is voorzien van een deftige binnen- en buitenzool. Zo is er van nare geurtjes geen sprake en ook niet van dat verveldende gevoel van ruwe koord onder je voeten.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Maak snel online je keuze en neem deel aan de hype van de zomer! Profiteer van onze gratis verzending en retour en contacteer zeker onze klantendienst indien je nog vragen hebt.

Tussen ons mooi aanbod espadrilles zal je ook het merk Toms terugvinden. Globetrotter Blake Mycoskie trof in Argentinië kinderen aan die geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Hij wou helpen en kwam zo op het briljant idee de firma Toms op te richten. Een firma die bij elk verkocht paar espadrilles een paar schenkt aan een kind die ze nodig heeft. One for One® is hun motto.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat