Merk

Tassen en Schoenen in Boho Stijl

De Boho stijl is en blijft een klassieker die niet mag ontbreken in jouw kleding- en schoenencollectie. We herkennen deze stijl door de toffe prints in combinatie met natuurlijke kleuren zoals congnac en taupe; aangevuld met opvallende juwelen, boho tassen, hoofdaccessoires, een panty met print, franjes en imitatie-bont. Laat je fantasie dus de vrije loop, wees creatief en combineer! Niets is te gek. Enjoy the good vibes!
Vrouwen met een positieve kijk op het leven zullen de Boho stijl geweldig vinden. Voor echte Boho-fans is het zelfs meer dan een stijl, het is een echte lifestyle. Is deze Bohemian lifestyle iets voor jou? Bekijk dan deze leuke schoenen en tassen of bezoek onze winkels en laat je inspireren door ons ruim aanbod aan accessoires in Boho stijl. Hippe en vrolijke meisjes kunnen uiteraard ook bij ons terecht om hun favoriete Boho meisjesschoen uit te kiezen.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Bestel online jouw favoriete artikel en geniet van een gratis levering en retourzending. Voor vragen kan je 7 op 7 terecht bij onze klantenservice.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat