Schoenen van UGG

Schoenen van UGG

Het Australische merk UGG is vooral gekend door hun klassieke UGG boots. Deze schoenen waren oorspronkelijk bedoeld voor surfers in California om hun voeten warm te houden wanneer ze op het strand even aan het uitrusten waren. De populariteit van deze boots was niet te stoppen wat resulteerde in een volledige dames-, heren- en kindercollectie. Enkel Twinface sheepskin van de allerhoogste kwaliteit zal een zware selectieprocedure doorstaan en leiden tot de perfecte UGG schoenen. De schapenvacht is de perfecte natuurlijke thermostaat die je voeten tegelijkertijd warm en koel kan houden. De zachte wol zorgt voor een ongekend comfort. Naast sheepskin maakt UGG gebruik van de beste zachte leersoorten die een natuurlijke schoonheid uitstralen. Alle gebruikte huiden zijn een bijproduct van de vleesindustrie. De accessoires op je UGG schoenen worden met de grootste zorg gekozen en aangebracht.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Elke leverancier van dierenhuiden moet voldoen aan de strikte ethische voorwaarden die UGG voorlegt. UGG draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel en werkt enkel samen leveranciers die kunnen garanderen dat ze op een humane manier omgaan met de dieren. Het gebruik van angora is bij UGG uit den boze!
Koop online UGG's voor het hele gezin! Wij garanderen een veilige online betaalomgeving. Heb je nog vragen? Contacteer onze klantenservice, ze staan 7/7 voor je klaar.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat