Mix'n Match Feesttasjes Kisses of Pearl

Je tas aanpassen aan je mood was nog nooit zo eenvoudig. Stel daarom zelf je tasje samen. Kies voor de body van je tasje uit deze kleuren: zwart (met of zonder glitters), roze, goud of brons. Voor het klepje heb je verschillende keuzemogelijkheden. Dankzij deze verwisselbare klepjes verander je in een handomdraai de look van je partytas. Het ene feestje draag je de tas met een effen flapje, op het volgende event verschijn je met een glittertas en een andere party maak je onveilig met een kanten look. Alles kan en alles mag, experimenteer naar hartelust en party-on!
Kies snel je favoriete body en vergeet er zeker niet één (of meerdere) flapjes bij te bestellen. De body en het klepje zijn apart te bestellen! Be creative en combineer verschillende kleuren en texturen voor een originele look!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Tassen van Kisses of Pearl Mix'n Match Tasjes Kisses of Pearl voor Dames Online Bestellen

Heb je jouw favoriete mix'n match tasjes kisses of pearl tassen van Kisses of Pearl voor dames gevonden? Bestel ze vandaag nog voor 22u online, dan kunnen ze de volgende werkdag al bij jou zijn (zie op artikelpagina per maat naar de juiste leveringsdatum). De verzending van je pakje is bovendien volledig gratis, met uitzondering van avond- en zaterdagleveringen. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen door middel van alle gangbare betaalmethodes en kies waar en wanneer je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw mix'n match tasjes kisses of pearltassen van Kisses of Pearl voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst volledig gratis én makkelijk retour sturen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren want zij staan je met plezier 7/7 te woord om al jouw vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat