Laatste dagen Mid Season Deals!

dagen uur minuten seconden

Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français

Torfs

Digitale Cadeaubon, , pdp

Torfs

1

Stel je cadeaubon op

Kies het aantal cadeaubonnen met + en -
€ 5,00 x
€ 10,00 x
€ 20,00 x
€ 25,00 x
€ 50,00 x

Je hebt het maximale bestelaantal bereikt.

Totaalbedrag: € 0

2
Hoe wil je de bon afgeven?
We versturen ook een bevestiging naar jouw account e-mailadres
3

Of we je kunnen helpen?


Heb je een bepaalde vraag over onze cadeaubonnen? Vind je antwoord tussen onderstaande vragen.
Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice.

STAP 1: Kies het bedrag of het aantal cadeaubonnen dat je wil bestellen. Als je dat wenst, kan je een leuke boodschap toevoegen aan de cadeaubon voor de ontvanger. Je kan maximum 10 bonnen per keer bestellen. Wil je graag meer bonnen kopen, dan raden we je aan om meerdere bestellingen te plaatsen.

STAP 2: Duid aan hoe je de cadeaubon graag wil afgeven. Je kan ervoor kiezen om de cadeaubon naar het e-mailadres van de ontvanger te sturen of om de bon zelf af te printen en persoonlijk af te geven. Als je ervoor kiest om de bon naar de ontvanger te sturen, ontvang je zelf ook een bevestigingsmail die je maximaal 15 minuten na de bestelling kan vinden in je mailbox. Heb je dan nog geen bon ontvangen? Kijk zeker even in je spam.
Heb je ervoor gekozen om de bon te sturen naar het e-mailadres van de ontvanger? Dan kan het maximaal 1 uur duren vooraleer de bon te vinden is in de mailbox.

STAP 3: Reken de cadeaubon af en je bent klaar om iemand gelukkig te maken!

Let op: het is niet mogelijk om de aankoop van cadeaubonnen te combineren met een ander artikel.

Op de cadeaubon zal je achter “online voucher” een letter-cijfercode zien staan die je in stap 1 van het bestelproces kan invoeren onder 'Kortings- of vouchercode'.

Cadeaubonnen kunnen altijd gebruikt worden tijdens een actie.

Is je bestelling duurder dan de waarde van je bon? Dan betaal je het resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze. Is je bestelling goedkoper dan de waarde van je bon? Dan ontvang je automatisch een nieuwe bon met het resterende bedrag. Bij een winkelaankoop bevindt deze nieuwe voucher zich onderaan het kassaticket. Bij een online aankoop vind je hem digitaal in de verzendbevestiging.

MEER FAQ