Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl Nederlands fr français
inzamelactie

Ruil je oude items in en scoor korting op jouw nieuwe stuks!

Breng je oude schoenen, kleding, handtassen en boekentassen naar een Torfs-winkel in je buurt en ontvang een kortingsbon* op je volgende aankoop, geldig online en in alle Torfs-winkels! Door het binnenbrengen van jouw oude schoenen en kleding, verklein je mee de afvalberg. In samenwerking met Wereld Missie Hulp krijgen jouw oude spullen een tweede leven. Jouw oude, nog draagbare schoenen en kleding worden door onze partner Wereld Missie Hulp verkocht. Het niet bruikbaar textiel wordt door WMH als nieuwe grondstof ingezet voor allerhande textielaccessoires.

Opbrengst gaat naar heel wat goede doelen via ons Torfsfonds. Ook zal er een deel van de opbrengst gestort worden naar de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de overstromingen in Libië. Meer weten over het Torfsfonds? Lees hier alles over het Torfs-fonds. Wist je dat je zelf ook een project kan indienen dat steun van ons Torfsfonds kan verdienen? Dien jouw lokaal project ten laatste 30 september 2023 in via www.torfsfonds.be.

Breng tussen 13 en 20 september 2023 jouw oude nog draagbare schoenen en kleding binnen bij Torfs en ontvang een kortingsbon* voor jouw volgende aankoop.Het Torfsfonds

Door het binnenbrengen van jouw oude schoenen en kleding verklein je mee de afvalberg. De opbrengst van deze inzamelactie gaat naar ons Torfsfonds, een fonds voor lokale projecten waarbij onze klanten en medewerkers persoonlijk betrokken zijn.

Wereld Missie Hulp (WMH)

Wereld Missie Hulp (WMH) is een vzw die werkt aan een wereld met gelijke kansen voor iedereen. Doordat we kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunen, kan elke mens zichzelf ontplooien en z’n gemeenschap versterken. De meeste middelen hiervoor halen we uit de inzameling en duurzame verwerking van jouw kleding.


Je kan ons steunen door kleding te doneren in onze rode kledingcontainers. De draagbare kleding wordt tweedehands verkocht en de rest wordt verwerkt tot nieuw textiel. Als eerste circulaire textielinzamelaar van Vlaanderen zijn we dus goed voor mensen én goed voor de planeet. We zijn niet afhankelijk van subsidies, maar dankzij jouw donaties en vrijwilligerswerk vergroten we onze impact.

Over landsgrenzen heen brengt solidariteit ons samen. Met oude kleding bouwen we met mensen in noord, zuid, oost en west aan een betere wereld. Zo creëren we samen nieuwe én gelijke kansen, voor iedereen. Jij doet toch ook mee?

Blijf je graag op de hoogte van de activiteiten van Wereld Missie Hulp? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief!

*Actievoorwaarden inzamelactie: 1 kortingsbon per klant bij het binnenbrengen van oude schoenen en/of kledij en/of handtassen in de periode van 13/09/2023 tot en met 20/09/2023. De kortingsbon geeft recht op 5 euro korting per aankoopschijf van 60 euro en is geldig tot en met 13/12/2023. 1 bon per aankoop, niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties en niet geldig op bepaalde merken (zoals Dr. Martens, adidas,... alle merken op torfs.be/actie). Algemene actievoorwaarden op torfs.be/actie.