Kies kleur tegen pesten!

Kies kleur tegen pesten! #sterkinjeschoenen

Share

Gepost op 2 februari 2021 in Feel Good

Pesten is niet OK! Bij Torfs vinden we dat alle kinderen sterk in hun schoenen moeten kunnen staan, daarom zijn wij partner van de Vlaamse Week tegen pesten die dit jaar start op vrijdag 5/2! Zeg jij net als ons NEE tegen pesten? Lees verder en ontdek wat jij allemaal kan doen!

#1 Hoe dans je STIP IT?

Samen tegen pesten! Haal je beste dansbenen én een portie enthousiasme boven en leer samen met Sarah van Ketnet hoe je de Stip It danst! Stip it, stip it, come on and stip it!

polsbandjes kies kleur tegen pesten

#2 Haal je polsbandje in huis!

Haal vanaf 5 februari jouw gratis polsbandje* af in jouw Torfs-winkel en toon dat ook jij vindt dat elk kind het verdient om sterk in zijn schoenen te staan! #samentegenpesten (*1 bandje per kind, zolang de voorraad strekt)

TORFSWINKEL IN JE BUURT

#3 Stip it!

Zet de vier stippen op je hand en verspreid ze over heel het land. Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen:
1. Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen.
2.Ik praat erover als pesten mij verdrietig of bang maakt.
3.Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
4.Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.


Wil je iets doen voor iemand die gepest wordt? Of voor iemand die opkomt voor iemand die gepest wordt? Of heb je zelf ooit gepest en wil je het goedmaken? Haal je bakkerstalent boven en geef die persoon een taartje of koekje met 4 stippen.

Praat erover!

Pesten kan je helemaal onderuit halen, dus blijf er niet alleen mee zitten! Praat erover met iemand die je vertrouwt of praat erover via één van de (anomieme) kanalen op kieskleurtegenpesten.be/praaterover. Elk kind verdient het om sterk in zijn schoenen te staan!

kieskleurtegenpesten

Volg ons op

title