inzamelactie

Ruil je oude items in en scoor korting op jouw nieuwe stuks!

Als familiebedrijf wil Torfs er zijn voor alle families, ook voor zij die nog maar net bij ons zijn. Om die reden gaat de opbrengst van de oude schoenenactie dit jaar naar Oekraïne.

quote

Jouw oude, nog draagbare schoenen en kleding worden door onze partner Wereld Missie Hulp verkocht en de opbrengst gaat rechtstreeks naar families in nood. Het niet bruikbaar textiel wordt door WMH en haar partner Wolkat als nieuwe grondstof ingezet voor allerhande textielaccessoires. De opbrengst van de verkoop van deze artikelen gaat integraal naar duurzame projecten. Bovenop deze opbrengst schenkt Torfs nog 1.000 paar nieuwe schoenen aan families in Oekraïne.

Breng tussen 1 en 18 april jouw oude nog draagbare schoenen en kleding binnen en wij zorgen ervoor dat families sterk in hun schoenen kunnen staan! Als bedanking ontvang je een kortingsbon van 10% op de volledige collectie*.

Bestel je online? Vul dan jouw webshopdoos of schoendoos en breng het naar één van onze winkelpunten. Als bedanking ontvang je een kortingsbon van 10% op de volledige collectie.

WMH

Wereld Missie Hulp (WMH)

Wereld Missie Hulp (WMH) is een vzw die werkt aan een wereld met gelijke kansen voor iedereen. Doordat we kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunen, kan elke mens zichzelf ontplooien en z’n gemeenschap versterken. De meeste middelen hiervoor halen we uit de inzameling en duurzame verwerking van jouw kleding.


Je kan ons steunen door kleding te doneren in onze rode kledingcontainers. De draagbare kleding wordt tweedehands verkocht en de rest wordt verwerkt tot nieuw textiel. Als eerste circulaire textielinzamelaar van Vlaanderen zijn we dus goed voor mensen én goed voor de planeet. We zijn niet afhankelijk van subsidies, maar dankzij jouw donaties en vrijwilligerswerk vergroten we onze impact.

Over landsgrenzen heen brengt solidariteit ons samen. Met oude kleding bouwen we met mensen in noord, zuid, oost en west aan een betere wereld. Zo creëren we samen nieuwe én gelijke kansen, voor iedereen. Jij doet toch ook mee?

Blijf je graag op de hoogte van de activiteiten van Wereld Missie Hulp? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief!

*Actievoorwaarden inzamelactie: 1 kortingsbon per klant bij het binnenbrengen van oude schoenen en/of kledij en/of handtassen in de periode van 1/04/2022 tot en met 18/04/2022. De kortingsbon geeft recht op 10% korting op de volledige collectie en is geldig tot en met 28/04/2022. 1 bon per aankoop, niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties en niet geldig op bepaalde merken (zoals Dr. Martens, adidas,... alle merken op torfs.be/actie). Algemene actievoorwaarden op torfs.be/actie.

title