Onze 76 winkels zijn gesloten, maar de webshop blijft 24/7 open! Vind hier een antwoord op al jouw vragen.

Profiteer nu van 10 % korting op de volledige collectie! Bovendien schenkt Torfs bij elke aankoop 5% aan de zorgsector!*actievoorwaarden.

Exclusieve FOERT-collectie!

foertcollectie Torfs


Woehoe! De allereerste FOERT-collectie is er!

Na lang wachten, is het eindelijk zo ver! Wij zijn super blij en heel trots dat we onze allereerste FOERT-collectie mogen voorstellen! Een collectie voor zij die graag eens "foert" zeggen en zich hiervoor niet schamen. De sweaters en hoodies zijn vanaf nu te koop online op torfs.be én in alle grote Torfs-winkels (buiten de stadscentra)!Vier unieke en exclusieve modellen!

Maak je keuze uit 2 hoodies en 2 sweaters! De modellen zijn unisex, dus zowel voor dames als heren en verkrijgbaar in de maten S t.e.m. XL! Ga je voor de opdruk "FOERT." of kies je "Vandaag is mijn #FoertDagske"? Een hoodie kost €45,95, een sweater €39,95. Klik hieronder op jouw favoriete FOERT-trui en bestel direct jouw exemplaar! Niet twijfelen, op is op!


foertcollectie Torfs foertcollectie Torfs foertcollectie Torfs foertcollectie TorfsWe zeggen geen foert tegen het klimaat!

De FOERT-truien zijn allemaal gemaakt uit biologisch katoen én voor elke trui die verkocht wordt, plant Schoenen Torfs 1m² bos aan in samenwerking met Natuurpunt. Met haar project "Bos voor Iedereen" investeert Natuurpunt in meer bos in Vlaanderen en gaat ze bovendien de strijd aan tegen de klimaatopwarming. Het massaal investeren in nieuwe bossen zorgt namelijk voor meer natuur om van te genieten, het opslaan van CO2, het milderen van de temperatuurstijging en het zuiveren van de lucht.

foertcollectie TorfsExclusieve collectie in beperkte oplage! Op = op!

De truien vormen een exclusieve collectie. Op is op, maar niet gevreesd: Torfs gaat het komende jaar meerdere keren een exclusieve FOERT-collectie uitbrengen, waardoor het echte verzamelitems worden!

foertcollectie Torfstitle