Pantoffels Gabor

Thuis is waar je pantoffels staan

Share

Gepost op 15 november 2021 in Look good

De koude herfst- en wintermaanden komen eraan, daar is geen ontkomen aan! Dan kunnen we het maar beter gezellig maken. Een terrasje na het werk zal er niet meer inzitten, maar dan zoeken we toch gewoon leuke alternatieven? Net zoals een verfrissend drankje plaats maakt voor een warme kop thee, maken onze kleurrijke slippers plaats voor gezellige huispantoffels. Ook Gabor heeft dat goed begrepen, en lanceert dit najaar een gloednieuwe collectie met pantoffels.

Huispantoffels en homewear zijn niet meer weg te denken sinds het afgelopen 1,5 jaar, maar hoe vind jij het beste paar pantoffels? Gabor-pantoffels zijn volgens ons dé must-haves van dit najaar, vooral voor wie belang hecht aan comfort en duurzaamheid. Benieuwd?

Als je al eerder een paar Gabor-schoenen gedragen hebt, weet je dat comfort hét kernwoord is van elke Gabor-collectie. Bij de pantoffels is dat niet anders. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met verstelbare velcro’s zodat je de pasvorm zelf kan aanpassen aan jouw voet. Ook op vlak van materialen wordt er aan comfort gedacht: alle Gabor-pantoffels zijn voorzien van zuivere scheerwol. Dat is heerlijk zachte schapenwol, en met dit kwaliteitslabel kan Gabor garanderen dat de wol in zijn pantoffels isolerend én ventilerend is. Met andere woorden, jij hebt lekker warme voeten, die tegelijk ook voldoende kunnen ademen zodat ze niet gaan zweten.

Naast comfort is ook duurzaamheid een belangrijke pijler in de pantoffelcollectie van Gabor. Elke Gabor-pantoffel heeft een voetbed van kurk. Die kurk is afkomstig van de kurkresten die ontstaan bij de productie van wijnkurken. Ook gerecycleerde bovenmaterialen zijn een duurzame oplossing waarmee Gabor experimenteert. Hoe knap is het bijvoorbeeld niet om een pantoffel te dragen die gemaakt is van gerecycleerde PET-flessen?

Ben je nog op zoek naar dat perfecte paar pantoffels? Neem dan zeker een kijkje bij onze Gabor collectie. Zijn knusse wol, zachte materialen en ongeëvenaarde comfort weten je zeker en vast te overtuigen!

vorige
volgende
-20%
Web Only
€ 89,95 € 71,96
-20%
Web Only
€ 89,95 € 71,96
-20%
Web Only
€ 89,95 € 71,96
-20%
Web Only
€ 89,95 € 71,96
title