Geniet van kortingen tot 30% op ons aanbod pantoffels! *actievoorwaarden.
Wegens drukte bij onze verzendpartner kan je pakje een lichte vertraging van 1 tot 2 dagen oplopen. Wij excuseren ons voor het ongemak.

Bestel online en haal gratis af in een selectie Torfs winkels! Klik hier voor alle info. #SamenSterk

-undefined%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw

Een little black dress is een item dat onmogelijk kan ontbreken in je kleding collectie want door de basic kleur kan dit jurkje op ontelbaar vele manieren gedragen worden. Een feestje op de planning? Belangrijke meeting in het vooruitzicht? Of heb je een herkenbaar ‘ik weet niet wat aan te trekken’-moment?
De little black dress zal je uit je lijden verlossen! In deze look wordt het zwarte jurkje van Vero Moda gecombineerd met een bruine cardigan van Comma. De cardigan is wat langer van lengte en heeft twee zakken die bijdragen aan een heerlijke casual vibe.
Als extra rock chick-factor kan je de outfit combineren met stoere boots van Dr. Martens in een leuke contrasterende bordeaux kleur.
Ons model Laura werkt in onze fotostudio en is 1m62 en heeft schoenmaat 36. Ze draagt het kleedje hier in maat S en de cardigan in maat M.
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Romantic Dinner Party

De set bevat:


Ons advies XS Jouw keuze
Ons advies S Jouw keuze
Ons advies M Jouw keuze
Ons advies L Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies S Jouw keuze
Ons advies M Jouw keuze
Ons advies L Jouw keuze
Ons advies XL Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 37 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 43 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


title