Profiteer nu van 15% korting op alle kinderschoenen! (korting automatisch verrekend in je winkelmandje) *actievoorwaarden.
Wegens drukte bij onze verzendpartner kan je pakje een lichte vertraging van 1 tot 2 dagen oplopen. Wij excuseren ons voor het ongemak.

Welkom terug! Kom veilig shoppen bij Torfs. Klik hier voor alle info en openingsuren.

-undefined%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw

Vorig jaar stak de trend al even de kop op maar dit seizoen kan er niet naast gekeken worden want hij is here to stay: we hebben het namelijk over de gebreide kokerrok! Wie het comfortabele gevoel van gebreide truien wil combineren met een vrouwelijke touch zal haar ogen niet van deze rok kunnen halen.
Het beige midi ribgebreide exemplaar van Vila sluit mooi aan maar spant ook niet te veel zodat je nog vrij kan bewegen, en de heerlijk warme stof zal je benen kunnen verwarmen bij lage temperaturen. De elastische band zorgt er verder voor dat de rok niet zal afzakken.
De neutrale beige kleur wordt hier gecombineerd met donkere aardetinten om de ultieme herfstlook uit de kast te kunnen halen. Het bruine hemd, eveneens van de hand van Vila, en de cognac enkellaarzen met comfortabele blokhak zijn de ideale partners in crime.
Een gebreide rok kan je ook gerust combineren met een gebreide trui in dezelfde tinten, lekker cozy! Ons model Laura werkt in de fotostudio en is 1m62, ze draagt het hemd, de trui en rok in maat S.
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Cosy Office Style

De set bevat:


Ons advies 34 Jouw keuze
Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 44 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies XS Jouw keuze
Ons advies M Jouw keuze
Ons advies XL Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies S Jouw keuze
Ons advies L Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 35 Jouw keuze
Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 37 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 39 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 41 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 1size Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen

title