-undefined%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw

De broek met wijde pijpen, of flared broek, stond al een tijdje in de schaduw van de alomtegenwoordig skinny jeans, maar is dit seizoen weer terug van weggeweest! Met dit geklede exemplaar van Vila in een heerlijke cognac kleur steel je gegarandeerd de show. De hogere taille, frisse kleur en stijlvolle snit: wat houdt er je nog tegen?
Doordat er onderaan in de look al veel volume aanwezig is, combineer je de broek het best met een strakkere top of blouse. De kleurrijke blouse met print van Vila bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de outfit mooi in balans wordt gebracht. Ons model Elke draagt de blouse en broek beide in maat 36.
Zij voegt hier hakken toe aan de outfit in de vorm van zwarte enkellaarsjes van NeroGiardini. Deze hakken in combinatie met de wijde pijpen van de broek, doen je benen zo veel langer lijken. Elke werkt in ons fotostudio team en is 1m72.
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Chic Autumn Style

De set bevat:


Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 35 Jouw keuze
Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 39 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 41 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 1size Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen

title