Back to school met onze coole prijsjes!

Share

Joepie, terug naar school! Hoog tijd om je vriendjes en vriendinnetjes terug te zien op de speelplaats! Ontdek onze nieuwste collectie meisjes- en jongensschoenen aan coole prijsjes en maak je helemaal klaar voor een fantastisch jaar op de schoolbanken. Ook een handige boekentas of rugzak vind je bij Torfs! Bovendien haal je nu jouw turnpantoffels in huis met 50% korting*!

Meisjessneakers aan coole prijsjes!

Swingend het nieuwe schooljaar in met de nieuwste meisjessneakers. Kies jij voor tijdloze witte sneakers of mag het een paar trendy dad sneakers zijn. Jouw favoriete paar sneakers past bij elke look! Bij Torfs shop je nu jouw nieuwste sneakers aan de laagste prijzen! Ontdek ons assortiment coole prijsjes, zowel in de winkel als online!

 
vorige
volgende
-%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
vorige
volgende

Jongenssneakers aan coole prijsjes!

Stijlvol naar de speelplaats met deze stoere sneakers! Tikkertje, voetballen of gewoon rondhangen? Met deze sneakers kan je elke uitdaging aan! Ontdek de nieuwste collectie jongenssneakers en profiteer nu van onze coole prijsjes! Dat zijn prijzen waar ook mama en papa blij van worden! Maak je klaar voor een fantastisch nieuw schooljaar en haal je favoriete paar sneakers nu in jouw Torfs-winkel of shop ze gewoon op torfs.be!

vorige
volgende
-%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw
€ 69,95

Boekentas of rugzak? Aan jou de keuze!

Op zoek naar een nieuwe schooltas of rugzak? Ontdek de ruime keuze voor jongens en meisjes en maak je klaar voor de eerste schooldag! Met deze hippe rugzakken en boekentassen, is naar school gaan een plezier.
vorige
volgende
-%
Cool prijsje
Advies
Eco
Web Only
Nieuw
€ 29,95


Actievoorwaarden turnpantoffelactie: Geldig vanaf vrijdag 7 augustus 2020 tot en met zondag 13 september 2020 of tot einde voorraad. Geldig op de aangeduide artikelen (artikelnummers 73904-73905-223315-223316). Enkel geldig in de Torfs-winkels, niet op de Torfs e-shop. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Volg ons op

title