banner foert

Meer bos in Vlaanderen? Daar zeggen wij geen FOERT tegen!

Share

Wist je dat de Vlaamse overheid zich als doel stelt om tegen 2024 maar liefst 4.000 hectare extra bos te creëren? Dat kan ze echter niet alleen. Vanuit onze ambities op het vlak van duurzaamheid engageerden wij ons dan ook om hierin ons steentje bij te dragen. Jij ook? Want door te investeren in meer bos ga je de strijd aan tegen de klimaatopwarming en draag je bij aan de biodiversiteit. Je zorgt voor meer natuur om van te genieten, het opslaan van CO2, het milderen van de temperatuurstijging én het zuiveren van de lucht.

Hoe zorgen wij voor meer bos in Vlaanderen en wat kan jij doen?

1m² bos per verkochte FOERT trui!

Per verkochte trui uit onze FOERT-collectie schenken wij 1m² bos aan het project “Bos voor Iedereen” van Natuurpunt. Koop een exclusieve biokatoenen FOERT-trui en toon zo jouw warm hart voor de natuur.

natuurpunt

foerttruien
foertbos

Het Torfs FOERT bos

Daarnaast zullen we in samenwerking met de bosalliantie, een samenwerking tussen Vlaamse overheid en partners, ons eigen TORFS FOERT BOS realiseren. Ook jij kan jouw eigen bos planten en het een naam geven. Kriebelt het al? Meer info vind je op plantjeeigenbos.be.


précédent
suivant
-50%
Prix cool
Conseil
Eco
45,95 € 23,05 €
-50%
Prix cool
Conseil
Eco
45,95 € 23,05 €
précédent
suivant

Torfs duurzaamheid

Bij Torfs gaan we voor 360° zorgzaamheid naar al onze stakeholders toe: klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers én onze samenleving. Als familiebedrijf zit het nl in onze genen om zorg te dragen voor elkaar én de maatschappij waarin we leven. We geloven dat deze 360° zorgzaamheid resulteert in 360° winst. Vanuit deze zorgzaamheidsmissie ondernemen we bij Torfs verschillende initiatieven. Ook heel wat initiatieven waarbij we onze medewerkers en klanten betrekken. Onder de noemer “#samenzorgzaam” werken we samen aan een mooiere wereld en zorgen we ervoor dat mensen sterk in hun schoenen staan!


Volg ons op

title