nl Nederlands fr français
stages-banner

Stages bij Torfs


Zowel in onze winkels, ons logistiek centrum alsook in het hoofdkantoor bieden we stageplaatsen aan. Dit afhankelijk van de projecten en timing. Elke aanvraag wordt individueel afgetoetst met de desbetreffende afdeling of winkel naar haalbaarheid toe. Wij geven de voorkeur aan langere stageperiodes om voldoende te kunnen investeren en te streven naar een win-win!

In onze winkels bieden we stages aan voor leerlingen uit HBO5 Winkelmanagement, Bachelor Retailmanagement of een andere verkoopsgerelateerde opleidingen. Afhankelijk van jouw leerplan gaan we samen een traject uitstippelen dat zal zorgen voor een maximale leerervaring, ook op bijvoorbeeld logistiek vlak of customer care! En wie weet ben jij wel onze toekomstige collega?

Voor ons hoofdkantoor of logistiek zoeken we steeds studenten die een bacheloropleiding, masteropleiding of een opleiding die aansluit bij één van onze afdelingen volgen. Zo kan je terecht op volgende ondersteunende diensten: marketing, finance, HR, Customer Care, IT, facility, webshop…

Heb je zin om een leuke stage te volgen bij een van de beste werkgevers van België? Vul onderstaand formulier in en dan komen we daar zo snel mogelijk op terug!


Stages op het hoofdkantoor


Stages in de winkels