Jobstudenten/stagiairs

Hier kan je meer uitleg vinden over een leuke stage of vakantiejob bij Torfs!

Heb je zin in een leuke vakantiejob bij een van de beste werkgevers van België? Ben je 17 jaar of ouder, heb je een passie voor mode en help je graag klanten verder? Dan is een studentenjob in één van onze Torfs winkels misschien wel iets voor jou! Spring even binnen in de Torfswinkel in jouw buurt met je CV en de beschikbare periodes/data dat je kan werken.
Onze winkels bepalen zelf het inzetten van studenten.

Heb je interesse in een studentenjob op ons hoofdkantoor te Sint-Niklaas? Schrijf je dan in bij Konvert Interim Sint-Niklaas en geef jouw beschikbaarheden door. Je kan ook steeds mailen naar info@torfs.be.


Ook in ons logistiek centrum hebben we bij drukke periodes jobstudenten nodig. Werk je graag in team, heb je een goede conditie en ben je snel en accuraat? Dan kan je terecht bij ons voor de verdeling van onze goederen naar de winkels of op de packingafdeling van onze webshop.

Interesse? Schrijf je hier in


Zowel in onze winkels, logistiek centrum alsook in het hoofdkantoor bieden we stageplaatsen aan. Dit afhankelijk van de projecten en timing. Elke aanvraag wordt individueel afgetoetst met de desbetreffende afdeling of winkel naar haalbaarheid toe. Wij geven de voorkeur aan langere stageperiodes om voldoende te kunnen investeren en te streven naar een win-win!

In onze winkels: HBO5 Winkelmanagement, Bachelor Retailmanagement of een andere verkoopsgerelateerde opleiding. Afhankelijk van jouw leerplan gaan we samen een traject uitstippelen dat zal zorgen voor een maximale leerervaring, ook op bv. logistiek vlak of customer care! Wie weet ben jij wel onze toekomstige collega?

Voor ons hoofdkantoor of logistiek: Volg je een bacheloropleiding of een opleiding die aansluit bij één van onze afdelingen kan je terecht op volgende ondersteunende diensten: Marketing, Finance, HR, Customer Care, IT, Facility, Webshop…

Stages worden aangevraagd via info@torfs.be en dienen steeds een duidelijke motivatie, richting en periode te vervatten.

title