Onderhoudstips

Geef je schoenen een langer leven met deze onderhoudstips!

Share

Gepost op 14 oktober 2021 in Look good

In plassen springen, op modderige bospaden wandelen, buiten in het bos spelen,… het hoort er allemaal bij tijdens de herfstdagen. Onze schoenen beschermen op dat moment onze voetjes tegen vocht, vuil en koude. Maar om lang van onze schoenen te kunnen genieten moeten we onze schoenen ook gaan beschermen, reinigen en onderhouden. We geven hieronder enkele tips!

Stap 1: beschermen!

Ons eerste advies, en ook wel een must, na de aankoop van jouw schoenen = BESCHERMEN!
Niets zo vervelend als tijdens een plensbui natte voeten te krijgen. Daarom gaan we onze schoenen behandelen met een protector. Deze zorgt ervoor dat regen en vuil niet binnendringen in de schoenen.

Wist je dat we bij Torfs een ECO-PROTECTOR in ons gamma hebben? Dit wil zeggen dat deze op waterbasis gemaakt is, vrij van oplosmiddelen en in een spray i.p.v. spuitbus. Je kan de schoenen dus veilig binnen in huis behandelen.

Stap 2: reinigen!

Een volgend stap is het paar schoenen gaan REINIGEN als ze na een fikse wandeling vuil zijn geworden of als de kids terug thuis komen na een middagje buiten ravotten.

Ook hier maakt Torfs een duurzame keuze. Met Famaco Eco Clean maak je op een ecologische manier jouw schoenen helemaal proper. Het is een zacht reinigingsschuim en is te gebruiken op alle materialen!

Stap 3: onderhouden

Afhankelijk van het materiaal, moet je jouw schoenen ook ONDERHOUDEN. Lederen schoenen moeten we anders onderhouden als suède of nubuck. Door ze regelmatig te behandelen zorg je ervoor dat je jouw favoriete paar schoenen extra lang kan dragen!

Onze winkelmedewerkers zullen bij jouw aankoop telkens het perfecte advies geven over hoe je jouw schoenen best kan onderhouden. Zo kan jij er extra lang van genieten!

title