Krokusvakantie

Vakantiemodus! Niks moet, niksen mag!

Share

Gepost op 15 februari 2021 in Feel Good

Krokusvakantie! Dé allereerste vakantie van het jaar waar we naar goede gewoonte naar de sneeuw of de zon trekken. Jammergenoeg gooit Corona alweer roet in het eten, maar dat laten we niet aan ons hart komen. Bij Torfs zorgen we voor leuke tips om te doen buitenshuis of gewoon lekker in je eigen kot. Laat die staycation après-ski maar komen!

Hup met de beentjes!

Weeral wandelen denk je? Er zijn zoveel leuke plekjes te ontdekken dat wij er maar geen genoeg van krijgen! Trek de natuur in en boek een begeleide wandeling in het Zwin met het hele gezin! Of check @staycation.belgium en verken nieuwe wandelingen, handig opgesplitst per provincie! Nog een aanrader zijn de een urban city walks in Gent (Tournée Carnaval) en Antwerpen (Tour d’amour) dankzij Zelda & Zorro. Inschrijven is niet nodig en de wandeling is helemaal gratis!

Te koud?

Krijg je je kroost niet meer gemotiveerd voor een volgende wandeling? Trek erop uit naar een kidsproof museum en haal je hart op aan de mooie tentoonstellingen voor jong en oud. Onze topfavoriet is het Dinomuseum in Brussel: een must see met kinderen die je verbeelding tot leven laat komen. Geen fan van dino’s? Leuke musea in overvloed!

Hier is dat feestje!

Geen ski-vakantie dit jaar maar dat wil niet zeggen dat we er thuis geen après-ski-deluxe feestje van kunnen maken! Maak je favoriete aperobuffet klaar, zet de Torfs après-ski Spotify playlist loeihard en dans de polonaise door het huis! Plezier gegarandeerd! Doe je mee aan Tournée Minérale? Hier vind je de heerlijkste alcoholvrije cocktails.

NAAR DE APRÈS-SKI LIJST

Laat je betoveren!

Tijd voor een rustige filmnamiddag! Zet je all time favoriete filmklassieker op, nestel je gezellig bij elkaar in de zetel met een kop warme chocolademelk en geniet...

Camping@home

Vakantie in eigen huis? Niets leuker dan samen met de kids te kamperen in 1 kamer! Oké, voor 1 nachtje dan toch ;-). Leg alle matrassen samen, werk af met heel veel kussens, dekens en knuffeldieren en waan je in jullie eigen luxe-hotelkamer. Ban alle schermen uit de kamer, kruip gezellig vroeg onder de wol, babbel nog lekker urenlang verder en geniet van de quality time samen! ’s Morgens is er natuurlijk ontbijt op bed.

Volg ons op

title