Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl fr
moederdag

Moederdag bij Torfscrew Ianthe en haar mama

Share

Gepost op 6 mei 2021 in Look Good

In mei zetten we bij Torfs graag de mama’s in de bloemetjes. Met moederdag voor de deur vroegen we Ianthe van onze Torfscrew en haar mama Tania, naar hun favoriete outfits voor deze zomer en naar hun speciale band.

Hoe zouden jullie jullie band omschrijven?

Wij zijn een klankbord voor elkaar. Luisteren graag naar elkaar. Niet dat we elkaar dagelijks per se moeten zien of horen, maar het idee dat we beschikbaar zijn, doet onbewust enorm veel! We genieten beiden graag van de kleine dingen in het leven :-)

Ianthe: hoe belangrijk is jouw mama in jouw leven?

Enorm belangrijk! Ik kan me geen leven voorstellen zonder mijn mama. Ik kan altijd bij haar terecht. Met eender welke vraag, met eender welk humeur ;-). Ze zal er altijd voor mij zijn, net zoals ik er altijd voor haar zal zijn.

Zeggen jullie alles tegen elkaar?

We zouden alles kunnen zeggen tegen elkaar, maar niet alles hoeft per se gezegd te worden (een doordenkertje ;-) )

Ianthe: hoe zou jij je mama haar fashionstijl beschrijven?

Mijn mama is een kameleon. Zij krijgt veel verschillende stijlen verkocht. Vele dingen gaan haar goed af. Van casual tot chic, van klassiek tot “over the top” :-) Zelf houdt ze enorm van kleur in haar outfit (en dan met name de kleur groen) & heeft ze oog voor detail! Haar outfit zal altijd tot in de puntjes perfect gecombineerd zijn :-)

Tania: hoe zou jij Ianthe haar stijl beschrijven?

Vrij neutraal met kleine uitspattingen zoals een ruffle, iets heel kort of iets opvallends. Vaak combineert ze iets “sober” met iets “kleurrijks”. Ze heeft een grote liefde voor sneakers :-) Comfy is haar nieuwste trend.

Ianthe: is jouw mama een rolmodel in jouw leven?

Op alle vlakken is mijn mama een rolmodel. Hoewel we enorm verschillen van elkaar, merk ik, naarmate ik ouder word, dat er toch steeds meer gelijkenissen zijn :-) Wat ik enorm bewonder aan mijn mama is dat ze veel wijsheid heeft. Haar kennis is gigantisch, iets waar ik alleen maar van kan dromen. Mijn mama staat in mijn gsm ook onder “speed dial 1”.. dat zegt genoeg zeker? ;-)

Wat is jullie favoriete outfit voor deze zomer

Ianthe: Sowieso sneakers natuurlijk ;-) Deze keer met een dikke zool (ideaal voor ietwat kleinere mensen), een witte (afgeknipte) jeans die met ALLES valt te combineren & afgewerkt met een kleurrijke/neutrale top. Neutrals/Pastel are sooo #2021 :-)

Tania: Een bloemenkleedje is altijd een goed idee :-) Maak het sportief door er een sneaker onder te dragen, maak het feestelijk met een loafer erbij. Een hippe, munt-groene handtas maakt de outfit helemaal compleet!

Volg ons op

title