Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl fr
lente

De favoriete lentetrends van Miette Dierckx

Share

Gepost op 28 maart 2021 in Look Good

De lente is eindelijk in het land en met het zomeruur in aantocht zijn we nog een stap dichter bij sandalen, kleedjes, zomerse knitwear en felle kleuren. Wij vroegen fashionista Miette Dierckx naar haar favoriete trends en stuks voor deze lente.

Wat betekent lente voor jou?

Lente.. Vogeltjes die fluiten in de tuin, langer licht, zon op je snoet, sproetjes, .. Ik heb het soms wel wat lastig in de winter, de 'winterdip' wanneer de eerste zonnestralen komen word ik altijd intens gelukkig en snak ik naar actie!

Wat zijn jouw favoriete trends voor deze lente en zomer?

Ik ben wel echt into Mocassins! Daarnaast staat mijn kast ook vol met Teva's. Ik vind ze zo handig om te combineren. Ik ga er met werken in mijn zaak, maar daarnaast gebruik ik ze voor een goede daguitstap of reis .. Ze zitten zo zalig!

Welke outifts zijn voor jou volledig lenteproof?

Kleedjes, kleedjes en nog eens kleedjes!

Welke schoenen mogen niet ontbreken in jouw kleerkast?

Roze sandalen van Hampton-Bays, groene sandalen van Zinda, beige laarzen van Vanessa Wu en oranje sandalan van Vanessa Wu zijn mijn favorieten deze lente.

Welke kleuren mogen niet ontbreken in jouw kleerkast?

Geen enkele! Ik ben zo'n kleurenfreak. Ik vind persoonlijk altijd iemand mooier als-ie kleur draagt. Gewoon omdat het happiness uitstraalt en happy people zijn nu eenmaal mooier 😊. 

Wat is het eerste wat jij wil doen als de lockdown voorbij is en het zonnetje schijnt?

Het klinkt waarschijnlijk gek, maar ik wil graag de grens over.. (: Da's echt het eerste. Ik voel mij een beetje opgesloten hier. België is groot natuurlijk, maar ik ben een passionele reiziger en ik mis het avontuur enorm.

Benieuwd naar de keuze van Miette uit onze Torfs-lentecollectie? Ontdek het hieronder!

Volg ons op

title