Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Share

Sinterklaas, een moment van verlangen, verwennen en gezellig samen zijn. Dit jaar zal het grote kinderfeest er net iets anders uitzien, wat niet wil zeggen dat het minder leuk moet zijn voor de kinderen. We helpen jullie graag op weg met deze leuke knutsel- en baktips! Veel plezier!

Knutseltip: Sint en Piet kijkdoos!

Bij elke bestelling van kinderschoenen krijg je een gratis tekening waarmee je jouw kijkdoos kan knutselen (zolang de voorraad strekt)! Met jouw lege schoendoos ga je zo aan de slag voor een supercoole kijkdoos!
Geen kleurplaat ontvangen bij je bestelling of op zoek naar een extra exemplaar? Download de kijkdoos-knutselplaat met handig stappenplan en ga aan de slag! Een mooie kijkdoos gemaakt? Stuur ons zeker een fotootje!

DOWNLOAD DE KIJKDOOS

Baktip: heerlijke pepernoten!

Een middag plezier gegarandeerd voor het hele gezin, waarbij het huis ook nog eens overheerlijk ruikt. Bovendien een leuk idee om jullie schoentje mee te vullen. Daar zal de Sint extra blij mee zijn, wanneer hij de nacht van 5 op 6 december jullie kapoen(en) komt verwennen. Want dit jaar zijn al die kinderen wel extra flink geweest (dat weten wij uit goede bron).

RECEPT PEPERNOTEN

Knutseltip: het paard van Sinterklaas!

Het paard van Sinterklaas is supercool! Met een paar lege schoendozen knutsel jij in no-time jouw eigen exemplaar in elkaar! Download het stappenplan en knutselen maar! Nog leuker als je het samen met mama of papa doet!

STAPPENPLAN PAARD VAN SINTERKLAAS

Zet je schoentje klaar!

Nog op zoek naar nieuwe schoentjes om te zetten? Kies je voor een XL-pantoffel of liever een stoere boot waar heeeeel veel lekkers in kan? Bij Torfs vind je het ruimste assortiment kinderschoenen aan coole prijsjes!

Volg ons optitle