blog

Droom jij van een olympische medaille? Torfs geeft 5 gouden tips!

Share

Gepost op 4 augustus 2021 in Feel good

En de gouden medaille gaat naar… jou! Bij Torfs supporteren wij graag mee voor de kampioenen van de toekomst. Of je nu uitblinkt in turnen, atletiek, skaten of badminton; met deze vijf gouden tips ligt de weg naar de Olympische Spelen voor jou open. Bravo!

 1. Kies je favoriete sport

 2. Droom jij van salto’s en schroeven, kickflips en ollies, corners en penalties of dubbele axels en pirouettes? Een sport uitkiezen is heel persoonlijk en moet je niet overhaasten. Probeer voldoende disciplines uit, ontdek waar je talent ligt en vooral welke sport er een glimlach op je gezicht tovert. Maakt helemaal niet uit dat al je klasgenootjes op het voetbalveld te vinden zijn terwijl jij schittert op de dansvloer. Ieder z’n ding, toch?

 3. Dress to impress

 4. Met de sport van jouw keuze begonnen? Met de juiste kleren en schoenen heb je al half gewonnen! De meeste disciplines of clubs hebben natuurlijk een eigen uniform of pakje. Mag je toch zelf je outfit kiezen? Tijdens het sporten wil je vooral vrij kunnen bewegen. Hoe je er op dat moment uitziet, is minder belangrijk. Trek dus snel je sportsokken aan, knoop je voetbalschoenen of zet je schrap voor een duik in het zwembad met je badslippers. Psst, vergeet zeker ook je drinkbus niet!

 5. Trainen, trainen en nog eens trainen

 6. Skatester Lore Bruggeman, wielrenner Wout van Aert, turnster Nina Derwael en de hockeyers van de Red Lions hebben hun ticket naar Tokio niet zomaar cadeau gekregen. Zij oefenen al jarenlang vele uren per week om hun topniveau te bereiken. Bereid je dus maar voor om hard te trainen, angsten te overwinnen en pijn te verbijten. De medailles en trofeeën die je ervoor in de plaats krijgt, maken alles goed, beloofd!

 7. Geloof in jezelf

 8. Nog belangrijker dan talent en doorzettingsvermogen, is zelfvertrouwen. Je outfit ziet er piekfijn uit en je hebt superhard getraind, dan moet je ook er ook in geloven dat je klaar bent voor die wedstrijd of match. Ready, set, glow! Heb je toch eens een mindere dag? Zelfs olympische kampioenen laten af en toe een steekje vallen. En weet je wat zij dan doen? Opstaan en opnieuw proberen. Ook jij kan dat, kampioen. Go, go, go!

 9. Doe aan veel wedstrijden mee

  Aan die van ons bijvoorbeeld! Wil je kans maken op een cadeaubon van Decathlon ter waarde van € 50? Beantwoord dan hier de wedstrijdvraag of deel een foto en tag jouw sportbuddy’s op onze sociale mediakanalen. Wij duimen voor jou! Wil jij stevig in je schoenen staan in de sportschool, thuis of op school?
  Het perfecte paar wacht op jou in onze webshop

title