Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl fr
Gabor

Wandelen doe je met Rollingsoft van Gabor

Share

Gepost op 12 april 2022 in Look good

Wandelen, het is een activiteit die we de voorbije maanden allemaal herondekt hebben. Het bracht ons rust en ontspanning in abnormale tijden, en zorgde ervoor dat we opnieuw gingen genieten van de buitenlucht, de natuur en de zon. Kortom, wat is er nu niet leuk aan wandelen? Wel, pijnlijke voeten. Precies daarom zijn comfortabele, gepaste schoenen zo belangrijk. Wanneer we op wandeltocht door de bergen gaan, vinden we het vanzelfsprekend om aangepast schoeisel te dragen. Voor wandelingen met ons gezin of vrienden in de buurt doen we dat opmerkelijk minder, en kiezen we vaak voor onze favoriete sneakers die we elke dag dragen. Nochtans zijn gepaste schoenen ook voor kleinere wandelingen minstens even belangrijk. Echte wandelschoenen zijn in dat geval vaak net iets te gespecialiseerd, maar daarvoor heeft Gabor een oplossing: Rollingsoft.

Rollingsoft is een aparte collectie binnen het merk Gabor. Je vindt er sportieve sneakers, sandalen en booties, speciaal bedoeld voor licht sportieve activiteiten. Wandelen bijvoorbeeld, maar ook als je vanwege je beroep vaak lang rechtstaat – denk maar aan de horeca en de zorg – is Rollingsoft een echte aanrader.

Rollingsoft is in de eerste plaats dus een sportieve collectie, maar Gabor zou Gabor niet zijn als je daar niet het nodige comfort bij krijgt. Iedere Rollingsoft is voorzien van een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor losse steunzolen. Ritsen, elastische materialen en zachte, ademende voeringen maken het comfortpakketje verder af en garanderen dat jij voortaan geen pijnlijke voeten meer hebt na je wandeling.Wat Rollingsoft-schoenen zo uniek maakt, is de zool. Deze werd specifiek ontwikkeld om de natuurlijke afrolbeweging van de voet te volgen, zonder in te boeten aan stabiliteit. Dit gebeurt via een drievoudige functie: dempen, stabiliseren en afrollen. De dempende functie wordt voorzien door een extra schuimlaagje in de zool, voor de stabiliteit zorgt een stabilisator die je stapbeweging controleert, en de kenmerkende gebogen vorm van een Rollingsoft-schoen ondersteunt de afrolbeweging van je voet. Verschillende technieken dus, die ervoor zorgen dat stappen bijzonder comfortabel en minder snel vermoeiend aanvoelt.

Rollingsoft is een concept dat je zowel in de dames- als de herencollectie van Gabor vindt, dus aarzel niet om een kijkje te nemen!
vorige
volgende
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
vorige
volgende
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 99,95
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
vorige
volgende
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 140,00
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
vorige
volgende
title