Winkels

Je hebt nog geen favoriete winkel

Alle winkels
nl fr
FitFlop

FitFlop: dé slipper, sandaal of sneaker voor wie last heeft van hielspoor, zonder aan stijl in te boeten…

Share

Gepost op 7 juni 2022 in Look good

Heb jij last van hielspoor? Zoek niet langer : de schoenen van FitFlop zouden wel eens heel goed kunnen helpen om de pijn te verlichten. Deze schoenen hebben namelijk een ergonomische zool die de druk op je voet beter verdeelt. Zo wordt je hiel ontzien en ervaar je minder pijn tijdens het lopen.

FitFlop Microwobbleboard helpt het best tegen de pijn van hielspoor

Druk vermindert dankzij de Microwobbleboard™-middenzool. Ontdek het nu...
Aan de basis van alle schoenen van het merk FitFlop ligt wetenschappelijk, biomechanisch onderzoek. Deze ergonomische schoenen zijn afgestemd op de manier waarop jij beweegt en zijn zeer comfortabel.

De unieke Microwobbleboard™-middenzool heeft triple density design, speciaal ontwikkeld om de druk op je voet te verlichten. Bij de meeste zolen komt tijdens het lopen veel druk te liggen op de hiel en bal van de voet. Als je een schoen van FitFlop draagt met daarin de Microwobbleboard™-middenzool wordt de druk veel beter verdeeld over je gehele voet. De schoenen van FitFlop zorgen er zo voor dat je minder last hebt van hielspoor.

Voor elke voet de juiste pasvorm
De schoenen van FitFlop staan bekend om hun comfortabele pasvorm. En omdat geen een voet hetzelfde is, ontwierp FitFlop verschillende types zolen voor hun schoenen. De ergonomische Microwobbleboard™-middenzool is bijvoorbeeld verkrijgbaar in twee modellen:
Origineel: een brede zool, die je voet veel ruimte geeft. Perfect voor mensen met brede voeten of voor mensen die graag wat ruimere schoenen dragen. Deze zool zit bijvoorbeeld in de meeste dames teenslippers en in de heren teenslippers.
Standaard: deze zool is iets minder breed dan de Original Microwobbleboard™, maar geeft je voet nog steeds veel ruimte. Geschikt voor mensen met gemiddelde voeten. Deze zool zit bijvoorbeeld in de Lulu damesslipper.

Comfort of stijl?
Wij geloven niet dat ze elkaar hoeven uit te sluiten. In FitFlop schoenen zie je er klassevol uit èn voel je je ook goed, de hele dag, elke dag. We bestuderen we hoe onze schoenen de spieractiviteit beïnvloeden en de drukverspreiding en de uitlijning van het lichaam optimaliseren. Dus, zoek jij schoenen die ervoor zorgen dat je minder last hebt van hielspoor? Probeer dan zeker de schoenen van FitFlop met de Microwobbleboard™-middenzool.

vorige
volgende
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 89,95
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 85,95
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 95,95
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
€ 75,95
-%
Web Only
Nieuw
Ccooll prijsje
Maatadvies
title