Geniet van de zomer mét onze extra kortingen!

-undefined%
Advies
Nieuw
Web Only
Eco

Een maxi rok met bloemenprint betekent misschien voor velen onder ons een stap uit de comfortzone, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dit item kan immers gecombineerd worden op heel wat verschillende manieren, en hier krijg je alvast een topcombinatie voorgeschoteld.
De flower print kan al snel te druk worden, en daarom is het aan te raden om de lange rok te combineren met een rustig bovenstuk zoals de witte blouse van Vila.
De kanten details en strik, waarmee je de illusie van een crop top kan creëren, sluiten mooi aan bij de romantische vibe die de rok krijgt door de franjes en bloemetjes. Een leuke trui erbij in een contrasterend kleur zoals het exemplaar van Dolce C. zorgt ervoor dat het geheel wat gebroken wordt.
Wil je graag de casual toer op, dan kan je de outfit afwerken met een hippe heuptas en comfortabele sneakers van Nike. Het model Margot werkt bij ons digital team, is 1m73 en heeft schoenmaat 38. Ze draagt de blouse en rok, beiden van Vila, in maat S en de trui van Dolce C. in onesize.
Hou er rekening mee dat er eventueel enkele artikelen uit de look kunnen ontbreken doordat ze uitverkocht zijn. Geen paniek, je kan in dat geval zeker en vast een gelijkaardig artikel vinden in ons uitgebreid assortiment!

Toon meer

Choose Color

De set bevat:


Ons advies L Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 1size Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 34 Jouw keuze
Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen


Ons advies 35,5 Jouw keuze
Ons advies 36 Jouw keuze
Ons advies 36,5 Jouw keuze
Ons advies 37,5 Jouw keuze
Ons advies 38 Jouw keuze
Ons advies 38,5 Jouw keuze
Ons advies 39 Jouw keuze
Ons advies 40 Jouw keuze
Ons advies 40,5 Jouw keuze
Ons advies 41 Jouw keuze
Ons advies 42 Jouw keuze
Ons advies 42,5 Jouw keuze
Ons advies 43 Jouw keuze

Gelieve eerst een maat te kiezen

title