Onze winkels blijven open! Afspraak direct in de winkel, per telefoon of boek online.
Klik hier voor alle telefoonnummers of om direct jouw online afspraak te maken.

CEMI

Exclusief! CEMI by Torfs

Share

Gepost op 24 maart 2021 in Look Good

Positive vibes only, dat is het motto van de bekendste TikTokkers van Vlaanderen: Céline en Michiel of kortweg CEMI. Ze inspireren hun jonge volgers dagelijks met een nieuwe vlog en andere leuke content en willen nu ook inspireren op modevlak met een eigen exclusieve sneakercollectie. Sportieve designs en zomerse kleuren, de collectie is helemaal op hun lijf geschreven! Benieuwd wat Céline en Michiel zelf vinden van hun collectie? Je leest het hieronder!

We dragen zelf bijna altijd sneakers, dus een eigen sneakercollectie is op ons lijf geschreven!

celine-cemi

Waarom past de collectie bij jullie?

Zoals je al zegt zijn het schoenen die echt bij ons passen: sportief en cool. Bovendien dragen we zelf bijna altijd sneakers dus een eigen sneakercollectie is op ons lijf geschreven. Ook van het design en de kleuren zijn we helemaal fan, je wordt er op slag happy van!

Welke boodschap willen jullie meegeven aan jongeren?

Daar moeten we niet langer over nadenken: wees positief! We vinden het erg belangrijk om positief in het leven te staan en die boodschap willen we meegeven aan onze kijkers. Maak van elke dag iets moois met een lach op je gezicht! Gelukkig zijn met kleine dingen, iets doen waar je gelukkig van wordt, ... met positiviteit is het leven zoveel mooier!
cemi-collectie
cemi-collectie

De eerste stuks staan nu online!

Ben jij een CEMI fan of heb je fans in huis? Dan is deze collectie echt iets voor jou! We hebben trouwens goed nieuws want de eerste twee sneakers staan al online. Welke kleur kies jij?

Ben je graag als eerste op de hoogte wanneer de volledige collectie beschikbaar is? Laat dan hieronder je gegevens achter!

vorige
volgende

Volg ons op

title