Zeg eens foert!

#FoertDagske

Wanneer heb jij voor het laatst helemaal jouw goesting gedaan? Bij Torfs geloven we dat iedereen recht heeft op een #FoertDagske. Een dag waarop je met niks of niemand rekening houdt, behalve met jezelf.
Beleef jouw #FoertDagske met een kortingske !

ONTDEK JE VOORDELEN

Een Bongo-bon met 10% korting

De zomervakantie is voorbij, de school is terug gestart, de files worden langer en het weer grijzer... Tijd om er even tussenuit te knijpen en te genieten van een weekendje weg of een daguitstap. Of je je nu wil wagen aan een bungeesprong, genieten van een gelaatsbehandeling of een dagje uitwaaien aan zee... Bongo heeft voor ieder wat wils.

Dankzij Torfs koop je dat cadeautje voor jezelf (of voor iemand anders) aan 10% korting en dat t.e.m. 28 februari 2020.

Aanbieding is onderhevig aan de voorwaarden van Bongo.
Ik zeg foert

€5 korting op een wellness-cadeaubon bij Relaxy

Vind jij een saunabezoek heerlijk genieten? Kijk jij er naar uit om op een #FoertDagske heerlijk te ontspannen? Dan ben jij een echte wellnessfan en is Relaxy helemaal iets voor jou!

Bij Relaxy krijg je € 5 korting op elke cadeaubon van € 100 die je nadien in een wellness centrum naar keuze kan omruilen.

Aanbieding is onderhevig aan de voorwaarden van Relaxy.
Ik zeg foert

Gratis toegang incl. 1 drankje voor jou en 4 vrienden of vriendinnen in Carré

Dit jaar bestaat Carré 28 jaar, een uitzondering in het Belgische nachtleven vandaag. Met zijn 3 openingsnachten, vrijdag, zaterdag & zondag, blijft Carré uniek. Een totaal capaciteit van 2300 personen, 600 parkeerplaatsen en zijn centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen blijft Carré het hart van de grootste club & event locaties in België.

Ideaal om tijdens je #FoertDagske die nieuwe pumps te testen en gezellig te gaan dansen.

Aanbieding is onderhevig aan de voorwaarden van Carré.
Ik zeg foert

Klaar om je keuze te maken?

Perfect, dan willen we graag weten wie je bent. Vul je gegevens in, dan kunnen we je jouw cadeau voor je #FoertDagske sturen.


title