Multicolor Ski8-Hi Vans Skaters
Outlet -40%

Multicolor Ski8-Hi Vans Skaters

Sneakers
0 5 0 0
Artikelnr.: 172082
€ 89.95 € 53.97 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Multicolor Ski8-Hi Vans Skaters
Bekijk de maattabel

Kenmerken
van Multicolor Ski8-Hi Vans Skaters

Afmeting Breedte zool Normaal
Hakhoogte Kleiner dan 2,5 cm
Afwerking Trend Barefoot Shoes
Sluiting Veter
Comfort Binnenzool Kenmerk Vaste binnenzolen
Kenmerken ModelNaam Vans Sk8 Hi
Materiaal Materiaal Binnenkant Stof
Materiaal Buitenkant Stof
Overige Outlet Ja
Schoenen van Vans

Meer over Multicolor Ski8-Hi Vans Skaters

Typerend aan de Vans SK8-Hi is het verhoogde enkelstuk. Dit biedt je enkels meer bescherming en maakt deze Vans sneakers dus zeer geschikt om te skaten. Het is dus niet verwonderlijk dat skaters bijdroegen tot het ontwerp van deze klassieker. De iconische sidestripe is ook op dit model terug te vinden. De Vans SK8-Hi is, door de jaren heen, via moderne technieken aangepast om hem te verbeteren, het comfort te verhogen en hem lichter te maken. Hij ziet er nog steeds hetzelfde uit maar het draagcomfort en gevoel zijn volledig vernieuwd. Dit dankzij de Action Fit en de Ultra Cush Lite buiten- en binnenzolen. Deze Vans SK8 HI is vervaardigd uit stof en binnenin afgewerkt in stof.
Drager van steunzolen? Deze informatie kan dan waardevol zijn. Dit model heeft als binnenzool kenmerk: vaste binnenzool.
De Vans kuipzolen zijn "vulcanized". Dit is een chemisch proces waarbij zacht en elastisch rubber omgezet wordt naar sterk en stevig rubber. Deze multi Vans is voorzien van de typische gevulkaniseerde rubberen wafelzool wat zorgt voor een betere grip.
Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Vans SK8 HI stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: veter.Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat