Vouchers

Heb je nog een bon van Torfs? Je kan deze ook gebruiken voor je online aankoop! Op de bon zal je achter "Online voucher" een letter-cijfercode zien staan die je tijdens het bestelproces kan ingeven.

Welke vouchers kan ik gebruiken bij mijn online bestelling?

Alle bonnen met een online vouchercode die door Torfs uitgegeven zijn, kunnen eenmalig gebruikt worden voor aankopen via de webshop.

Voorbeeld voucher:

Jouw code kan je ingeven op de pagina van je winkelmandje. Als je er meerdere hebt, kan je ze één voor één ingeven door na elke bon te valideren.


Is het mogelijk om online een voucher aan te kopen?

Online kan je geen vouchers (cadeaubonnen, kortingsbonnen, tegoedbonnen) aankopen. Je kan deze wel aankopen in één van onze Torfs winkels. Onze collega's helpen jou graag verder.


Is mijn bon cumuleerbaar met andere acties of kortingen?

Tenzij anders vermeld, gelden onderstaande regels:

 • Waardebonnen zijn cumuleerbaar met andere acties of kortingen
  Beschik je over een bon met een vast bedrag, dan kan je deze gebruiken om artikelen die reeds afgeprijsd zijn met een kortingspercentage te betalen.
 • Kortingsbonnen zijn niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen
  Beschik je over een bon met een kortingspercentage, dan kan je deze bon niet gebruiken om extra korting te krijgen op artikelen die reeds afgeprijsd zijn. 

Krijg ik een voordeelbon na mijn online bestelling of reservatie?

Dit hangt af van de gekozen leveringsmethode en geldt enkel voor aangekochte artikelen buiten promoties.

Als je de schoenen gaat ophalen in een Torfs winkel dan ontvang je een voordeelbon met een bedrag ter waarde van 5% van het totaalbedrag van je laatste aankoop. Deze bon is in de regel cumuleerbaar met andere acties en kan je zowel in onze winkels als in onze webshop verzilveren.

Voorbeeld voucher (code niet geldig):

Kies je voor een andere leveringsmethode dan ontvang je er geen. In ruil betalen wij de verzend- en retourkosten.

Als je online reserveert en het artikel aanschaft in de winkel, kan je punten verzamelen via Samen Torfs

Let hier wel op, dat je geen kortingsbonnetje krijgt, wanneer je jouw betaling hebt gedaan met gebruik van een voucher en bij een aankoop tijdens solden- of actieperiode


Wat als de waarde van mijn bon lager of hoger ligt dan mijn aankoopbedrag?

 • Is je bestelling duurder dan de waarde van je bon, dan betaal je het bijkomend bedrag met een betaalmethode naar keuze.
 • Is je bestelling goedkoper dan de waarde van je bon, dan ontvang je automatisch een nieuwe bon van het resterende bedrag bij de verzendbevestiging van jouw bestelling. Deze bon blijft een jaar geldig en dit zowel online als in onze winkels.

Wat als ik betaalde met een bon, maar mijn bestelling wil annuleren?

 • Betaalde je de volledige bestelling met één of meerdere bonnen, dan blijven deze geldig om opnieuw te gebruiken voor een volgende aankoop.
 • Gebruikte je één of meerdere bonnen in combinatie met een overschrijving en werd de betaling nog niet uitgevoerd, dan blijven deze bonnen geldig om opnieuw te gebruiken voor een volgende aankoop.
 • Gebruikte je één of meerdere bonnen in combinatie met een ander betaalmiddel en werd de betaling reeds uitgevoerd, dan ontvang je een nieuwe bon via mail, in de bijlage van de annulatiebevestiging.

Hoe kan ik online genieten van mijn bedrijfskorting bij Torfs?

Heb je via jouw werk of lidmaatschap bij een organisatie recht op korting bij Torfs? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice om ook voor je online aankopen te kunnen genieten van jouw korting.


Hoe krijg ik mijn overbetaling bij een betaling met vouchers terug?

Wanneer je jouw online bestelling betaalt met vouchers en het bedrag van jouw bestelling lager ligt dan het bedrag van jouw vouchers, krijg je deze overbetaling uiteraard van ons terug. Deze krijg je opnieuw in de vorm van een voucher met een nieuwe code. Hierdoor kan je jouw originele voucher niet meer gebruiken en krijg je een nieuwe met het resterende bedrag. Je ontvangt deze bon van ons via mail in de verzendbevestiging. Van zodra wij jouw pakket naar jou toesturen, verzenden wij deze mail naar jou en hier in de bijlage kan je deze bon terugvinden. Live
chat