Kinderschoenen

Kinderschoenen kopen bij Schoenen Torfs is fun, zowel voor groot als klein! We gaan in onze kidscollectie voor degelijkheid, kwaliteit, comfort en trendy designs. Jongens én meisjes vinden hun favoriete paar in het ruime aanbod: komende herfst en winter 2016 gaan we voor jongens in het blauw en kiezen we metallic, glitters, bont en kiltiekleppen voor de meisjes. Jongens kiezen voor knappe veterschoenen, stevige boots en comfy sneakers. Meisjes kiezen voor coole veterschoenen, toffe sneakers en schitterende laarsjes en zijn helemaal weg van een leuk meisjestasje. Met toffe bling-bling details, zijn de schoenen extra trendy. Helemaal hot deze winter zijn de materialenmixen! Ontdek zeker ook de huismerken van Torfs: K3, Bumba, Hampton Bays en Ghost Rockers zijn absolute toppers!

 

Een greep uit de meisjescollectie:

Degelijke kinderschoenen vormen de basis voor een volwassen leven zonder de veel voorkomende knie- en rugklachten. Het is dus essentieel om je kinderen een goede start te laten maken en je bij Schoenen Torfs te laten adviseren door ons ervaren en uitstekend opgeleid personeel. We beschikken daarenboven ook over een voeten-meet-machine die onze verkoopsters bijstaat in het bepalen van de juiste maat. Kinderschoenen kopen bij Torfs is voor je kids een echt feest, daar zorgen onze zorgvuldig gekozen meisjescollectie en jongenscollectie zeker voor. Wij zorgen er dan weer voor dat zowel kinderen, tieners als pubers de aandacht krijgen die ze verdienen want zij zijn natuurlijk de sterren van de show. We zullen ze subtiel begeleiden tot het maken van de juiste keuze. Orthopedisch verantwoord en ook nog eens naar de zin van mama en papa. Daarvoor maken we graag voldoende tijd vrij! Voor de allerkleinsten begint onze ruime collectie meisjesbabyschoentjes en jongensbabyschoentjes al vanaf maat 16. De meisjes volgen maar al te graag de laatste trends, hoe klein of groot ze ook zijn. We vergeten natuurlijk ook niet om onze jongensschoenen in de kijker te plaatsen: stoer en degelijk, klaar om elk avontuur te overwinnen. Zowel onze topmerken als huismerken bieden je de leukste en de ruimste keuze kinderschoenen.

Ook kinderschoenen kunnen perfect online aangekocht worden. Onze klantendienst medewerkers zullen je graag adviseren in het maken van je keuze. Heb je dus een vraag…aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Online aankopen kan je trouwens in een veilige bestel- en betaalomgeving. We verzenden onze artikelen gratis en is je aankoop niet naar wens dan zorgen wij voor een snelle en correcte terugbetaling. Aarzel dus niet langer een koop nu je favoriete kinderschoenen online!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat