K3 Sneaker met Lichtjes Wit

{types separator=","}{sub:title}{/types}
Artikelnr.: 184325
€ 59.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Bekijk de maattabel
Eerst passen? Reserveer in een Torfs winkel
Bekijk winkels waar nog voorradig

Kenmerken
van K3 Sneaker met Lichtjes Wit

AfmetingenBreedteNormaal
StijlHielvormPlat
HakhoogteVlak
VoetzoolVast
AfwerkingMateriaalHoogwaardig imitatieleer
SluitingVelcro
VoeringStof
Schoenen van K3

Meer over K3 Sneaker met Lichtjes Wit

Kleine én grote fans van K3, hier zijn speciaal voor jullie de witte K3 sneakers. Ze passen perfect onder je favoriete outfit en geven je bijna sterallures! Liefhebbers van bling-bling en andere catchy details zullen vast helemaal smelten voor de K3 sneakers.

Deze sneakers zijn vervaardigd uit hoogwaardig imitatieleer en binnenin zijn ze afgewerkt in stof.
Draag je steunzolen dan is het vast interessant om te weten dat dit model voorzien is van een vaste binnenzool.
Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je K3 sneakers stevig vastzitten. Deze sneakers hebben als sluiting: velcro.
Overtuigd? Koop dan snel deze K3 sneakers online. Maat of model niet helemaal oké, geen probleem, we nemen ze met de glimlach terug!

2 Beoordelingen
van K3 Sneaker met Lichtjes Wit

54321

"Beste LienBedankt voor jouw opmerking.Wat jammer dat de sneakers een kwaliteitsprobleem vertonen. Goed dat je ons dit laat weten!Ik stel voor dat je zeker opnieuw langsgaat in de winkel.Onze winkelverantwoordelijke zal graag dit probleem bekijken en samen met jou de gepaste oplossing bespreken.We geven dit zeker ook door aan onze leverancier.Ik hoop van harte dat je dochter snel weer van haar sneakers kan genieten.MVG,Saskia"

Beoordeling van

21321

"We kochten deze mooie schoenen vorige week. Zonder te beseffen dat er lichtjes onder zaten. Tot mijn dochter vraagt: Wat is dit voor een kabel?Vreugde alom na het opladen! Maar dat was van korte duur. Na één dag wil er al een schoen niet meer opladen en zullen de lichtjes uitblijven. Na één dag. Dat vind ik bijzonder triestig! Om nog maar te zwijgen van mijn dochter haar groot verdriet. En neen, niemand verplicht ons om dit te kopen en ja, ik moet wel een idioot zijn om niet gemerkt te hebben bij de aankoop dat er verlichting in de zool zit. Maar dat doet niets af van het feit dat dit van mijn hart moet. Bijna al onze kinderen hun schoenen kochten we bij Torfs. Steeds vriendelijk en behulpzaam personeel. Nu zeer ontgoocheld! En ook in de producent natuurlijk! Mijn beoordeling voor deze schoen een dikke nul."

Beoordeling van

Wat vind jij van K3 Sneaker met Lichtjes Wit?

Schrijf je beoordeling

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat