K3 Sneaker met Lichtjes Wit

{types separator=","}{sub:title}{/types}
Artikelnr.: 184325
€ 59.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Bekijk de maattabel
Eerst passen? Reserveer in een Torfs winkel
Bekijk winkels waar nog voorradig

Kenmerken
van K3 Sneaker met Lichtjes Wit

Afmeting Hakhoogte Kleiner dan 2,5 cm
Breedte zool Normaal
Materiaal Materiaal Buitenkant Imitatieleer
Materiaal Binnenkant Stof
Comfort Binnenzool Kenmerk Vaste binnenzolen
Draagcomfort Makkelijke Sluiting
Afwerking Sluiting Velcro
Schoenen van K3

Meer over K3 Sneaker met Lichtjes Wit

Je dochter blijft maar zeuren omdat ze geen sneakers krijgt en jij wil ze niet aankopen omdat je de zooltjes en het materiaal te dun vindt? Dan zullen deze witte geklede lage sneakers van K3 jullie beide tevreden stellen. Ze hebben stevige zolen die het nodige draagcomfort bieden en sterk bovenmateriaal, maar behouden wel hun casual look. Zo zijn zowel de ouders als hun dochter happy!
Deze lage geklede sneaker van K3 is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof.
Drager van steunzolen? Deze informatie kan dan waardevol zijn. Dit model heeft als binnenzool kenmerk: vaste binnenzool.
Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je dochters lage geklede sneakers van K3 stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: velcro.
Het perfecte paar gevonden? Koop je favoriete witte geklede lage sneakers van K3 dan nu online.

Leuk extraatje aan deze sneakers met lichtjes is dat je deze altijd kan opladen, met bijhorend USB kabeltje

2 Beoordelingen
van K3 Sneaker met Lichtjes Wit

54321

"Beste LienBedankt voor jouw opmerking.Wat jammer dat de sneakers een kwaliteitsprobleem vertonen. Goed dat je ons dit laat weten!Ik stel voor dat je zeker opnieuw langsgaat in de winkel.Onze winkelverantwoordelijke zal graag dit probleem bekijken en samen met jou de gepaste oplossing bespreken.We geven dit zeker ook door aan onze leverancier.Ik hoop van harte dat je dochter snel weer van haar sneakers kan genieten.MVG,Saskia"

Beoordeling van

21321

"We kochten deze mooie schoenen vorige week. Zonder te beseffen dat er lichtjes onder zaten. Tot mijn dochter vraagt: Wat is dit voor een kabel?Vreugde alom na het opladen! Maar dat was van korte duur. Na één dag wil er al een schoen niet meer opladen en zullen de lichtjes uitblijven. Na één dag. Dat vind ik bijzonder triestig! Om nog maar te zwijgen van mijn dochter haar groot verdriet. En neen, niemand verplicht ons om dit te kopen en ja, ik moet wel een idioot zijn om niet gemerkt te hebben bij de aankoop dat er verlichting in de zool zit. Maar dat doet niets af van het feit dat dit van mijn hart moet. Bijna al onze kinderen hun schoenen kochten we bij Torfs. Steeds vriendelijk en behulpzaam personeel. Nu zeer ontgoocheld! En ook in de producent natuurlijk! Mijn beoordeling voor deze schoen een dikke nul."

Beoordeling van

Wat vind jij van K3 Sneaker met Lichtjes Wit?

Schrijf je beoordeling

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat