Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak
Outlet -10%
  • Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak
  • Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak
  • Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak
  • Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak

Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak

{types separator=","}{sub:title}{/types}
0 5 0 0
Artikelnr.: 172709
€ 89.95 € 80.96 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak

Kenmerken
van Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak

Afmeting Breedte 12 Cm
Lengte 34 Cm
Hoogte 47 Cm
Formaat Groot
Materiaal Materiaal Buitenkant Stof
Materiaal Binnenkant Stof
Comfort Riemkenmerken Vaste riem , Verstelbare riem
Draagcomfort Rugvriendelijke Tas
Afwerking Sluiting Rits
Kenmerken Verdeelvakken 2 vakken
Extra Eigenschappen Buitenvak(ken) , Organiseervak , Verdeelvak(ken) , Zonnebrilzakje , (Geintegreerde) sleutelhanger , Binnenvak(ken) , Laptopvak , MP3 vakje
ModelNaam Herschel Pop Quiz
Binnenvak kenmerk 1 zijvak
Buitenvak kenmerk 2 zijvakken met rits
Hengsels 1 hengsel
Outlet Ja
Schoenen van Herschel

Meer over Herschel Pop Quiz Zwarte Rugzak

Neem jij graag overal je laptop of tablet mee? Dan is deze rugzak ideaal voor jou. Je kan je laptop of tablet opbergen in een opberg vak dat voorzien is van de nodige versteviging. Op die manier heb je geen extra laptop- of tablet-sleeve nodig.
Deze handige zwarte laptop rugzak van Herschel is ideaal voor dagelijks gebruik, voor je schoolgerief of om mee te nemen naar je werk. Deze Herschel rugtas is vervaardigd uit stof en heeft als voering stof. Als sluiting heeft hij: rits sluiting.
Het aangename aan een rugzak is het ergonomische draagcomfort. Om deze rugtas comfortabel te kunnen dragen heeft hij als riemkenmerk: 1 hengsel, vaste riem,verstelbare riem.
In deze laptop rugzak is voldoende ruimte om bijvoorbeeld schriften en boeken op te bergen. Om dit overzichtelijk te kunnen doen is dit type voorzien van: 2 vakken en 1 zijvak. Het kan ook handig zijn dat je rugtas aan de buitenzijde nog zakjes heeft, voor dit model is dit: 2 zijvakken met rits.
Waarom kies je voor deze rugzak? Dit is wat hij je te bieden heeft: 1 hengsel,vaste riem,verstelbare riem,buitenvak(ken),organiseervak,verdeelvak(ken),zonnebrilzakje,(geintegreerde) sleutelhanger,binnenvak(ken),laptopvak,mp3 vakje.
Bestel deze multifunctionele Herschel laptop rugtas nu online.
In deze rugzak kan je jouw 15 inch laptop of tablet opbergen in een opbergvak dat voorzien is van de nodige versteviging.
In deze rugzak kan je zelfs je zonnebril veilig meenemen dankzij het zakje met zachte binnenkant. Slingeren in je rugzak je pennen en kleine spullen rond? Dan helpt het organiseervak in de rugzak je om alles snel terug te vinden.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat