Herschel Heritage Zwarte Rugzak

Rugzakken
0 5 0 0
Artikelnr.: 172706
€ 69.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Herschel Heritage Zwarte Rugzak
  • Herschel Heritage Zwarte Rugzak
  • Herschel Heritage Zwarte Rugzak

Het is momenteel niet mogelijk om Herschel Heritage Zwarte Rugzak te reserveren.

Kenmerken
van Herschel Heritage Zwarte Rugzak

Afmeting Breedte 11 Cm
Hoogte 45 Cm
Formaat Groot
Lengte 30 Cm
Afwerking Sluiting Rits
Comfort Riemkenmerken Vaste riem , Verstelbare riem
Draagcomfort Rugvriendelijke Tas
Kenmerken Buitenvak kenmerk 1 zijvak met rits
Verdeelvakken 1 ruim vak
Binnenvak kenmerk 1 zijvak
Hengsels 1 hengsel
Extra Eigenschappen (Geintegreerde) sleutelhanger , Buitenvak(ken) , MP3 vakje , Verdeelvak(ken) , Binnenvak(ken) , Laptopvak
ModelNaam Herschel Heritage
Materiaal Materiaal Binnenkant Stof
Materiaal Buitenkant Stof
Schoenen van Herschel

Meer over Herschel Heritage Zwarte Rugzak

Deze handige zwarte school rugzak van Herschel is perfect voor dagelijks gebruik, voor je schoolgerief maar ook om mee te nemen naar je werk. Een school rugzak is perfect als je veel spullen moet meenemen. Het is zeer belangrijk dat deze rugzak dan ook sterk is. Dit model is vervaardigd uit stof en heeft als voering stof. Veilig afsluiten is zeker ook een must. Als sluiting heeft deze rugtas: rits sluiting.
Het aangename aan een rugzak is het ergonomische draagcomfort. De functionele schouderriemen zorgen ervoor dat je deze school rugzak gemakkelijk overal mee kan nemen.
Om deze rugzak comfortabel te kunnen dragen heeft hij als riemkenmerk: 1 hengsel, vaste riem,verstelbare riem.
Is er in deze rugzak voldoende ruimte om al jouw schriften, boeken en andere zaken mee te nemen? Absoluut! Om alles overzichtelijk op te bergen is dit type voorzien van: 1 ruim vak en 1 zijvak. Het kan ook handig zijn dat je tas aan de buitenzijde nog zakjes heeft, voor dit model is dit: 1 zijvak met rits.
Waarom kies je voor deze rugzak? Dit is wat hij je te bieden heeft: 1 hengsel,vaste riem,verstelbare riem,(geintegreerde) sleutelhanger,buitenvak(ken),mp3 vakje,verdeelvak(ken),binnenvak(ken),laptopvak.
Koop je favoriete zwarte tas van Herschel nu online.
In deze rugzak kan je jouw 15 inch laptop of tablet opbergen in een opbergvak dat voorzien is van de nodige versteviging. Met de geïntegreerde sleutelhanger zoek je nooit meer naar je sleutels, je klikt ze vast en weet ze altijd te vinden.
Dankzij het handige opbergvakje voor je MP3 speler of GSM met een opening voor je oortjes kan je overal naar je muziek luisteren zonder geknoei met touwtjes.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat