Grijze Rugzak Herschel Heritage

{types separator=","}{sub:title}{/types}
0 5 0 0
Artikelnr.: 172703
€ 69.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Grijze Rugzak Herschel Heritage
  • Grijze Rugzak Herschel Heritage
  • Grijze Rugzak Herschel Heritage

Het is momenteel niet mogelijk om Grijze Rugzak Herschel Heritage te reserveren.

Kenmerken
van Grijze Rugzak Herschel Heritage

Afmeting Breedte 11 Cm
Lengte 30 Cm
Hoogte 45 Cm
Formaat Groot
Materiaal Materiaal Buitenkant Stof
Materiaal Binnenkant Stof
Comfort Riemkenmerken Vaste riem , Verstelbare riem
Draagcomfort Rugvriendelijke Tas
Afwerking Sluiting Rits
Kenmerken Verdeelvakken 2 vakken
Extra Eigenschappen Laptopvak , Binnenvak(ken) , Buitenvak(ken) , Verdeelvak(ken) , (Geintegreerde) sleutelhanger , MP3 vakje
ModelNaam Herschel Heritage
Binnenvak kenmerk 1 zijvak
Buitenvak kenmerk 1 zijvak met rits
Hengsels 1 hengsel
Schoenen van Herschel

Meer over Grijze Rugzak Herschel Heritage

Neem jij graag overal je laptop of tablet mee? Dan is deze rugzak ideaal voor jou. Je kan je laptop of tablet opbergen in een opberg vak dat voorzien is van de nodige versteviging. Op die manier heb je geen extra laptop- of tablet-sleeve nodig.
Deze handige grijze laptop rugzak van Herschel is ideaal voor dagelijks gebruik, voor je schoolgerief of om mee te nemen naar je werk. Deze Herschel rugtas is vervaardigd uit stof en heeft als voering stof. Als sluiting heeft hij: rits sluiting.
Het aangename aan een rugzak is het ergonomische draagcomfort. Om deze rugtas comfortabel te kunnen dragen heeft hij als riemkenmerk: 1 hengsel, vaste riem,verstelbare riem.
In deze laptop rugzak is voldoende ruimte om bijvoorbeeld schriften en boeken op te bergen. Om dit overzichtelijk te kunnen doen is dit type voorzien van: 2 vakken en 1 zijvak. Het kan ook handig zijn dat je rugtas aan de buitenzijde nog zakjes heeft, voor dit model is dit: 1 zijvak met rits.
Waarom kies je voor deze rugzak? Dit is wat hij je te bieden heeft: 1 hengsel,vaste riem,verstelbare riem,(geintegreerde) sleutelhanger,buitenvak(ken),mp3 vakje,verdeelvak(ken),binnenvak(ken),laptopvak.
Bestel deze multifunctionele Herschel laptop rugtas nu online.
In deze rugzak kan je jouw 15 inch laptop of tablet opbergen in een opbergvak dat voorzien is van de nodige versteviging.
Dankzij het handige opbergvakje voor je MP3 speler of GSM met een opening voor je oortjes kan je overal naar je muziek luisteren zonder geknoei met touwtjes. Met de geïntegreerde sleutelhanger zoek je nooit meer naar je sleutels, je klikt ze vast en weet ze altijd te vinden.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat