Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs

{types separator=","}{sub:title}{/types}
0 5 0 0
Artikelnr.: 165190
€ 39.95 SCHOENEN TORFS Op voorraad! Bestel nu!
Andere kleuren:
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs
  • Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs

Het is momenteel niet mogelijk om Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs te reserveren.

Kenmerken
van Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs

AfmetingenLengte37 cm
Breedte8 cm
Hoogte43 cm
AfwerkingMateriaalStof
SluitingRits
VoeringSynthetisch
Schoenen van Dakine

Meer over Dakine Wonder Outdoor Rugzak Grijs

Of je nu graag wandelt, fietst of bergen beklimt, een rugzak komt zeker van pas bij al jouw outdoor activiteiten. Deze stevige outdoor rugzak van Dakine draagt al het materiaal dat jij nodig hebt.
De Twee schouderriemen zorgen voor een aangenaam draagcomfort waardoor je gedurende een lange tijd eenvoudig kan bewegen met de outdoor rugzak op je rug. Deze Dakine rugtas is vervaardigd uit stof. Binnenin is voldoende ruimte om naast een fles water, een EHBO-tasje en een landkaart ook nog een heerlijk lunchpakket in op te bergen. Dat kan in 1 ruim vak. Aan de buitenzijde kan je 1 kleiner vakje aan de achterkant en aan de zijkanten twee steekvakken vinden. Dankzij een rits sluiting zitten je spullen veilig opgeborgen.
In deze rugzak kan je zelfs je zonnebril veilig meenemen dankzij het zakje met zachte binnenkant. Voldoende drinken is belangrijk, in deze rugzak zit een een speciaal opbergzakje waarin je een drinkfles kan opbergen. Deze multifunctionele rugzak is voorzien van een band vooraan waar bijvoorbeeld je eenvoudig je favoriete skateboard tussen kan steken. Je ideale outdoor rugzak koop je online. Niet tevreden, dan kan je de rugtas gratis retour sturen.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat