Merk

Modelnaam

Sneakers

Als je denkt dat sneakers enkel thuishoren op een sportterrein dan heb je het bij het verkeerde eind. De reden waarom sneakers steeds meer harten veroveren is echt niet ver te zoeken. Sneakers zijn niet alleen on-trend maar ook nog eens super comfortabel en je kan ze het hele jaar door dragen. In de Torfs sneakercollectie vind je daarom ook een ruim aanbod sneakers voor dames, heren, jongens en meisjes. Je kan kiezen uit flashy of basic kleuren, verbazende materialencombinaties, aparte prints en funky details. Of het nu de topmerken Nike, New Balance of Vans zijn of andere sneakermodellen, je vindt bij Torfs zeker wat je zoekt!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

De sneaker is echt niet de zoveelste hype maar maakt ondertussen al deel uit van onze levensstijl. Dames durven ze nu ook te combineren onder een rokje of een jurk. Heren dragen ze gemakkelijk onder een jeans of combineren ze sporty chique onder een nette broek. Maar vooral kinderen bepalen het straatbeeld en zij kiezen resoluut elk seizoen opnieuw voor hippe sneakers! Laat je fantasie de vrije loop en mix & match naar hartelust. Maak van jouw sneakers een -customized- paar door ze op een speciale manier te veteren.
Hou je van een snelle en correcte service koop dan zeker je sneakers online. Ze komen snel je richting uit en dit helemaal gratis. Niet helemaal zeker wat te kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice. Ze staan je 7/7 maar al te graag te woord en bezorgen je de nodige inspiratie!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken

Live
chat