Creepers

Altijd al een echte trendsetter geweest? Dan mag je de creepers trend zeker niet aan jou voorbij laten gaan! ‘Creeper’ verwijst naar de typische platform zool met ribbel en vind je met de leukste materialencombinaties. De coole creeper sneakers kan je op elk moment van de dag dragen en kan je combineren onder een stoere jeans, leuk rokje of klassieke broek.

Bekijk ons assortiment. Kies snel jouw favoriet want met de creepers aan je voeten ben je helemaal klaar om de dag zelfverzekerd te trotseren!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Schoenen Creepers Online Bestellen

Heb je jouw favoriete creepers schoenen gevonden? Bestel ze vandaag nog voor 22u online, dan kunnen ze de volgende werkdag al bij jou zijn (zie op artikelpagina per maat naar de juiste leveringsdatum). De verzending van je pakje is bovendien volledig gratis, met uitzondering van avond- en zaterdagleveringen. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen door middel van alle gangbare betaalmethodes en kies waar en wanneer je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw creepersschoenen binnen de 14 dagen na ontvangst volledig gratis én makkelijk retour sturen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren want zij staan je met plezier 7/7 te woord om al jouw vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat