Hoge Sneakers

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zitten heerlijk comfortabel, zijn gemakkelijk te combineren en komen in verschillende uitvoeringen: voor ieder wat wils.
Naast de lage sneakers zijn ook de hoge sneakers, ook wel gekend als baskets, heel populair. Doordat ze de enkel bedekken zijn hoge sneakers ideaal voor tijdens de koudere maanden.
Hoge sneakers zijn zeer populair bij mannen aangezien ze comfortabel zijn en onder elke soort broek goed staan. Of je nu een chino, jeansbroek of geklede broek draagt, een paar hoge sneakers maakt elke look casual en nonchalant. Als vrouw geef je je look een sportieve touch door een paar mooie damesbaskets toe te voegen. Vervang gerust je pumps eens door een paar hoge sneakers, zelfs onder een jurk of rok staan ze geweldig. We vergeten ook onze jeugd niet want tegenwoordig dragen zowel meisjes als jongens niets liever dan een paar hoge sneakers.

  • Sorteer op

Een paar hoge sneakers kan niet ontbreken in de schoenkast van elke sneakerfanaat! Bij Schoenen Torfs bestel je jouw favoriete paar eenvoudig online.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat